Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avdramatiserer Aksels strekkskade

Klar til v-cupåpningen.

HVILEDAG: Aksel Lund Svindal tok seg en hviledag mandag, etter seks dager på ski. Foto: AFP
HVILEDAG: Aksel Lund Svindal tok seg en hviledag mandag, etter seks dager på ski. Foto: AFP Vis mer

|||Aksel Lund Svindal er klar for verdenscupåpningen i alpint til helgen. Han tok seg en nødvendig hviledag mandag etter seks dager på ski.

- Han fikk en liten strekk i en muskel i beinet søndag, men det ligger ikke noen dramatikk i det. Han kjørte ned etter at han kom litt for langt ut i en sving, og dersom det hadde vært renn i dag, ville han ha startet uten problemer.

- Jeg har hørt at det har vært skrevet om dette i Norge, men dere journalister har litt lett for å trekke saker og ting veldig langt, sier landslagssjef Marius Arnesen til NTB.

- Aksel tok seg som sagt en fridag mandag. Han fikk litt behandling for den lille muskelstrekken og slappet av. Det trengte han etter seks harde og lange dager på ski, forteller Arnesen.

De norske verdenscupalpinistene reiser til Sölden onsdag. Ved siden av Aksel Lund Svindal, Truls Ove Karlsen og Kjetil Jansrud skal Leif Kristian Haugen kjøre søndagens storslalåmrenn for menn. Han får dermed verdenscupdebuten sin.

Kvinnelaget i lørdagens storslalåm i Sölden består av Lene og Mona Løseth samt Lotte Smiseth Sejersted som også får sin verdenscupdebut.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling