ØREBLOD: Det rant blod ut av øret til Steven Gerrard i gårsdagens kamp mot Birmingham. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
ØREBLOD: Det rant blod ut av øret til Steven Gerrard i gårsdagens kamp mot Birmingham. Foto: Kirsty Wigglesworth/APVis mer

Avdramatiserer Gerrards øreblod

Måtte ut på sidelinja flere ganger.

|||(Dagbladet): Sesongåpninger er til for å knuse drømmer. Og etter fjorårets skuffende sesong, er det nok mange røde i Liverpool som håpet på noen lystigere fotballforestillinger denne gangen.

Selv om de nok hadde håpet på et par navn til på baksiden av kampprogrammet.

Likevel: I en klubb som Liverpool er alltid forventingene der. Og da er én seier og to scoringer etter fire serierunder skuffende.

Kutt i øret Det er derimot 34 kamper igjen, så mye kan skje. Det var nok likevel mange Liverpool-supportere som var bekymret i går, da det endte målløst mot Birmingham - for Liverpools del mye takket være Pepe «Gordon Banks» Reina.

De røde øynene var trolig også bekymret da kaptein Steven Gerrard i perioder var like mye ute på sidelinja som på banen.

Han pådro seg først et kutt ved øyet og seinere i kampen rant det blod ut av øret hans. Det så litt dramatisk ut, men manager Roy Hodgson forteller at det ikke er snakk om noen alvorlig skade.

- Steven pådro seg et kutt på innsiden av øret. Det er ikke noe stort problem, men i disse dager får jo alle panikk når de ser blod så derfor måtte han stadig gå av banen. Det var litt plagsomt, sier Hodgson ifølge klubbens hjemmeside.

Men at Gerrard blør for klubben, vil neppe noen arrestere ham for.

Slakter Torres Tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp var derimot nådeløs mot Fernando Torres, som han mente manglet en «blø for drakta»-holdning. I Sky Sports-studio beskrev Redknapp i pausen spanjolen som forferdelig og han lurte på om Torres i det hele tatt var motivert for kampen.

BANDASJERT: Steven Gerrard ble plastret sammen i Birmingham. Foto: Eddie Keogh/REUTERS
BANDASJERT: Steven Gerrard ble plastret sammen i Birmingham. Foto: Eddie Keogh/REUTERS Vis mer

- Han har vært forferdelig. Han klarer ikke holde på ballen, han jager ikke. Det virker som han er frustrert, han er slurvete. Jeg vet folk snakker om at han er rusten, men han virker lei, sa Redknapp.

Hodgson deler ikke denne oppfatningen.

- Jeg er ikke enig med ham. Jeg synes Fernando jobber bra for laget, noe vi så mot slutten av kampen. Da var han en konstant trussel og jeg synes vi også skal gi litt ros til forsvarsspillerne (Scott) Dann og (Roger) Johnson, som gjorde det vanskelig for ham. Vi vet at han mangler trening, så jeg er ikke bekymret for Fernando, sier Liverpool-sjefen ifølge The Guardian.

Etter en hjemmekamp mot Steaua Bucuresti i Europa League, venter Manchester United borte på søndag.

Da må nok både Gerrard og Torres «blø for drakta».

LEI? Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp slakter Fernando Torres. Foto: Adrian Dennis/AFP
LEI? Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp slakter Fernando Torres. Foto: Adrian Dennis/AFP Vis mer