SAMTALE: Stefan Johansen satt på gresset i flere minutter i samtale med støtteapparatet etter økta.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SAMTALE: Stefan Johansen satt på gresset i flere minutter i samtale med støtteapparatet etter økta. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Avdramatiserer Johansens vonde fot: - Det trykkes til

Høgmo likte energien på feltet.

BRAGA (Dagbladet): Stefan Johansen haltet av treningsfeltet og satt på gresset i flere minutter med det norske støtteapparatet etter den første økta i Portugal.

Johansen hadde tydelig vondt i foten og så oppgitt ut da han tuslet av den strøkne gressmatta på Estádio de Maio i Braga.

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo mener det derimot ikke er noen grunn til å frykte for Johansens helse før privatlandskampen søndag kveld.

- Jeg tror ikke det var noe... Det er mye energi på feltet. Det er mange som vil vise seg fram og det trykkes til selv om vi har hatt reisedag. Sånt liker jeg, sier Høgmo til Dagbladet.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Norge møter et Portugal-lag uten Cristiano Ronaldo som er opptatt med Champions League-finale.

- Vi skal være godt forberedt og godt organisert. Det vil overraske meg om vi går på et stygt resultat, selv om vi har et ungt lag. Vi har mye energi og gjennombruddskraft. Spillerne gleder seg, sier Høgmo til Dagbladet og øvrig presse i sommersola.

Norge stiller med en noe redusert tropp, ettersom flere sentrale spillere har meldt forfall på grunn av skader og sykdom.