Avfeide formell Lampard- henvendelse

Chelsea sier nei til Inter.

(Dagbladet.no): José Mourinhos gforkjærlighet for Frank Lampard er veldokumentert, og at gammel kjærlighet ikke ruster, har man fått flere indikasjoner på etter at portugiseren overtok Inter tidligere i sommer.

Nå har interessen blitt formalisert, men svaret på fremstøtet er nok ikke det Mourinho ønsket seg.

- Chelsea FC kan bekrefte at klubben har mottatt en formell forespørsel fra Internazionale om å diskutere en mulig overgang for Frank Lampard, men i motsetning til rapporter, har det ikke kommet noe bud. Chelsea har i dag tidlig informert Inter om at vi ikke vil diskutere et salg av Frank Lampard, heter det i en offisiell uttalelse på London-klubbens hjemmeside.

Lampard selv skal også være innstilt på å bli i klubben. Det påstår den nyansatte manageren Luiz Felipe Scolari.

- Jeg var veldig fornøyd etter at han svarte «ja, jeg vil bli hos Chelsea»  da jeg spurte ham, sier Scolari til Chelsea TV ifølge BBC.

Likevel forblir Lampards langsiktige framtid uavklart, da han nå er inne i sitt siste kontraktsår med klubben. Langvarige forhandlinger til tross; noen ny avtale har ennå ikke blitt signert.

Det vil si at den målfarlige midtbanespilleren står fritt til å forhandle med andre klubber fra nyttår av uten at Chelsea kan kreve noen overgangssum.

VIKTIG FOR CHELSEA: Det er scoringer som denne mot Manchester United i Champions League-finalen som er med på å gjøre Frank Lampard til en svært viktig brikke i Chelsea. Derfor får heller ikke José Mourinho lov til å hente sin gamle elev til Inter. Foto: Scanpix
VIKTIG FOR CHELSEA: Det er scoringer som denne mot Manchester United i Champions League-finalen som er med på å gjøre Frank Lampard til en svært viktig brikke i Chelsea. Derfor får heller ikke José Mourinho lov til å hente sin gamle elev til Inter. Foto: Scanpix Vis mer
Avfeide formell Lampard- henvendelse