Avfeier boikott

Deila om VIF-krisa: - Gjengen er med meg. Det er ingen som boikotter eller har dårlige holdninger. Vi får det bare ikke ut.

FIKK JULING: Vålerenga står med åtte strake kamper uten seier etter å ha blitt latterliggjort med 0-4-tap hjemme mot Viking. Video: Fotball Media. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Viking 0-4

INTILITY ARENA (Dagbladet): Det stormer rundt Vålerenga etter en ny, svak forestilling - denne gang mot Viking - og 0-4-tapet søndag kveld. På klubbens sosiale medier er dommen delvis nådeløs.

Noen mener at spillerne ikke blør for drakta etter åtte kamper uten seier. Andre synes Ronny Deilas dager i klubben bør være talte.

Treneren sto rak i ryggen og svarte på kritiske spørsmål etter den helsvarte kvelden på Intility Arena i går kveld. Målet denne sesongen var fjerdeplass. Fasiten i dag er niendeplass og 12 poeng opp til det «forjettede land».

- Det er en tung tid. Jeg synes synd på gutta. Samtidig må jeg gå i meg selv også. Det er ikke bra nok det vi presterer, sier den tidligere Celtic- og Strømsgodset-treneren.

- Hva slags tanker har du rundt din egen posisjon og det du gjør?

- Jeg har tro på det jeg driver med. Jeg vet at jeg er en god trener. Jeg føler også at det er en gjeng som er med meg og som vil. Det syntes jeg også at jeg så i dag (mot Viking). Det er ingen som boikotter - og det er ikke dårlige holdninger utpå der. Det er ikke det dette går på i det hele tatt. Det er det at vi ikke får det ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer