Avfeier rykte

Den engelske fotballklubben Notts Countys eiere sier de ikke har noen planer om å selge klubben til popstjernen Taylor Swift.

SLÅR TILBAKE: Avisa Weekend Sport hevder at Taylor Swift ville kjøpe Notts County. Klubben selv kommer med klar beskjed. Foto: NTB
SLÅR TILBAKE: Avisa Weekend Sport hevder at Taylor Swift ville kjøpe Notts County. Klubben selv kommer med klar beskjed. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er avisen Weekend Sport som har rapportert at Swift ønsket å sikre seg eierskapet i klubben som er verdens eldste profesjonelle.

Fredag rykket Notts County, som holder til i League Two, ut i sosiale medier med en klar melding rundt ryktene om et mulig oppkjøp.

Klubbens eiere Chris og Alex Reedtz skriver at det ikke er aktuelt med noe oppkjøp, og at de er lei seg for å måtte skuffe alle supportere som også er Swift-fans.

- Det er absolutt ikke noe vondt blod mellom oss og Taylor, men i en så spennende tid for oss og klubben, kan hun ikke tro at vi vil gi fra oss kontrollen, uttaler duoen.

Den humoristiske tonen fortsetter videre.

- Vi setter igjen en tom plass i morgendagens spilleliste før kamp til en låt fra hennes nylig utgitte album som en gest av velvilje, sier eierne videre.

Notts County ligger for tiden på annenplass i League Two etter å ha rykket opp tidligere i år.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer