KOMPISER: Hva det enn var som skapte uenighet mellom Edinson Cavani og Neymar, ser de ut til å ha ordnet opp. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
KOMPISER: Hva det enn var som skapte uenighet mellom Edinson Cavani og Neymar, ser de ut til å ha ordnet opp. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMONVis mer

Neymar og Cavani

Avfeier stjernekrangel: - Folk snakker for mye

Neymar svarte kort på spørsmål om forholdet mellom ham og Edinson Cavani.

Paris Saint-Germain - Bayern München 3-0

(Dagbladet): Det er sjelden man ser Bayern München bli så nedsablet som på Parc des Princes onsdag kveld. PSG har utvilsomt funnet en oppskrift og spillere som kan ta dem langt denne sesongen.

På sosiale medier ble det bemerket at Neymar ikke umiddelbart gikk bort for å feire Edinson Cavanis scoring sammen med hovedpersonen selv. Han ventet heller på Kylian Mbappé.

Det kommer i kjølvannet av det flere hevdet var en krangel mellom de to stjernespillerne om hvem som skal ta straffer i PSG. Trener Unai Emery meldte tirsdag at de to skal dele på straffeansvaret.

Mot Lyon for en drøy uke siden, måtte de to ifølge franske medier skilles fra hverandre etter kampen, der Cavani misbrukte et straffespark som Neymar ønsket å ta.

Ingen dramatikk

Den påståtte uenigheten mellom Neymar og Edinson Cavani ser ut til å være over. Flere medier spekulerte i om stemningen mellom de to fortsatt er anspent. Etter nevnte episode onsdag.

Neymar var krystallklar overfor franske Esporte:

- Folk finner på ting og snakker for mye. De snakker om ting de ikke vet noe om. Jeg har allerede svart på spørsmål om Cavani, sa Neymar ifølge Aftonbladet.

Det hele startet med en uklarhet om hvem som tar straffene i PSG. Det ble spekulert i at årsaken til krangelen om hvem som skal være straffeskytter handler om makt og ego.

Latterlig god

Neymar Jr. sprengte alle overgangsrekorder da han gikk fra Barcelona til PSG i sommer. Men PSG har sikret seg en annen signering som leverer vel så bra:

Kylian Mbappé (18).

Den franske 18-åringen er allerede hyllet i øst og vest, og er spådd å bli en ny toppspiller. Det han gjorde mot Bayern München onsdag kveld herjet han såpass at tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand sa dette:

- Det bør være ulovlig det han gjør der ute på banen.

BBC-ekspert og tidligere Tottenham-spiller Gary Lineker følger opp:

- Latterlig god, skriver han på sosiale medier.