<strong>MYE Å HENTE:</strong> Heidi Weng har mye å hente hva gjelder langrennsformen akkurat nå. Foto: Fredrik Varfjell/Bildbyrån
MYE Å HENTE: Heidi Weng har mye å hente hva gjelder langrennsformen akkurat nå. Foto: Fredrik Varfjell/Bildbyrån Vis mer

Heidi Weng røk i prologen i Tour de Ski

Avfeier vinnersjanser etter Tour-skrell: - Ikke sikkert jeg fullfører

Heidi Weng fikk det tungt på Tour de Ski-prologen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOBLACH/OSLO (Dagbladet): Heidi Weng, fjorårets Tour de Ski-vinner, røk rett ut av prologen i årets Tour-start.

Det vil si at hun mister verdifulle sekunder i sammendraget. Men Weng selv avfeier overfor Dagbladet at hun har planer om å kjempe om seieren. Faktisk er hun usikker på om hun skal fullføre i det hele tatt.

- For min del har ikke sammendraget så mye å si. Det er greit å få noen gjennomkjøringer. Vi får se om jeg går opp bakken, det er ikke sikkert, sier Weng til Dagbladet.

Hun bedyrer at hun heller er med for å kjenne på formen og få kjent på farten i fellesstarter.

- Nå har det blitt mye gåing aleine, og da får jeg ikke helt den tenninga heller, sier hun.

Amerikanske Sadie Bjornsen tok prologseieren foran svenske Linn Sömskar og Stina Nilsson. Maiken Caspersen Falla, Ingvild Flugstad Østberg og Astrid Uhrenholdt Jacobsen er videre. Det er også Weng-tvillingene, Anna Svendsen og Mari Eide.

Finalene går fra klokka 14.30.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer