Avgjør Ørjans skjebne i ettermiddag

Rune Bratseth og Mini har reist hjem til Trondheim, og styret i Bodø/Glimt vil i ettermiddag avgjøre Ørjan Bergs videre fotball-skjebne.

Ørjan vil til Rosenborg, og Rosenborg vil ha Ørjan. Men Glimt vil egentlig ikke selge, med mindre prisen er så høy at de ikke har råd til å si nei.

RBK-direktør Rune Bratseth og RBK-styremedlem Jahn Ivar «Mini» Jakobsen ble møtt av Ørjan Berg på flyplassen da de ankom Bodø i formiddag. Etter et kjapt møte på flyplass-restauranten, møtte de tre Bodø/Glimt-ledelsen på et møterom på flyplassen.

Like etter at Glimt-lederne Tor Ove Falch, Harald Hansen og Tarjei Eck Hansen gikk inn på møterommet, gikk Ørjan Berg ut og dro hjem.

Litt over klokka 15 ble møtet mellom RBK og Glimt avsluttet. Bratseth og Mini hastet til sitt ventende fly, mens Glimt-lederne forberedte seg til ettermiddagens styremøte der Ørjan Berg-saken står øverst på sakslista.

Ingen av partene vil fortelle om RBK har kommet med et bedre tilbud enn de 6,4 millionene de allerede har bydt for midtbanespilleren.

Sannsynligvis har de plusset på noen millioner, hvis ikke ville ikke Glimt-lederne hatt noe å diskutere.

Spillerne i Bodø/Glimt har også et møte i ettermiddag, der Ørjan Berg-saken trolig er et av temaene.

Dagbladet :på nettet følger saken

VIL TIL RBK: Ørjan Berg møtte Rune Bratseth og Mini på flyplassen i Bodø i formiddag.