Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avgjorde med straffe på overtid - så klikket det fullstendig

Alle sloss mot alle da Fluminense gikk videre i Copa Libertadores.

STYGGE SCENER: Brasils Fluminense og Argentinas Argentinos Juniors havnet i masseslagsmål etter siste runde i gruppespillet i Copa Libertadores i natt.Foto: SCANPIX/AFP/Juan Mabromata
STYGGE SCENER: Brasils Fluminense og Argentinas Argentinos Juniors havnet i masseslagsmål etter siste runde i gruppespillet i Copa Libertadores i natt.Foto: SCANPIX/AFP/Juan Mabromata Vis mer

(Dagbladet): Sør-Amerikas versjon av Champions League, Copa Libertadores, er på vei inn i sluttspillet, og i går spilte brasilianske Fluminense seg til åttedelsfinalene ved å knipe andreplassen i gruppe tre.

Kvelden ble imidlertid merket av noe helt annet enn jubelscener.

Stillingen var 3-2 til Fluminense over argentinske Argentinos Juniors, da dommeren tildelte brasilianerne et omdiskutert straffespark på overtid.

Fred satte inn 4-2, og sørget med det for at Fluminense passerte meksikanske Nacional på målforskjell, men like etter gikk det helt over styr på Diego Armando Maradona stadion i Buenos Aires.

Argentinos-målvakt Nicolas Navarro var så forbannet over straffeavgjørelsen, der han mente han var først på ball, at han gikk til angrep på motstanderne. Snart var begge lag involvert i et masseslagsmål som varte i flere minutter.

Spillere og ledere jaget hverandre rundt på banen, og det virker svært heldig at scenene ikke ble styggere enn de var.

DÅRLIG STEMNING: Fluminenses Gum i «duell» med Sergio Escudero.Foto: SCANPIX/AP/Natacha Pisarenko
DÅRLIG STEMNING: Fluminenses Gum i «duell» med Sergio Escudero.Foto: SCANPIX/AP/Natacha Pisarenko Vis mer

- Ingenting kan forsvare denne volden, sier Argentinos-trener, Pedro Troglio, ifølge Reuters.

Det er ventet at det søramerikanske fotballforbundet CONMEBOL vil dele ut strenge bøter og karantener til de involverte lagene.

I Montevideo trodde altså Nacional at deres 0-0 mot America skulle sende dem videre, men Freds sene straffescoring ødela den drømmen.

Dermed møter Fluminense Libertad i åttedelsfinalen i Copa Libertadores.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media