Avgjorde «slaget om Nord-Norge» på overtid

Bodø/Glimt snudde 0-1 til 2-1 borte mot Tromsø og fortsetter den fantastiske vårsesongen i Eliteserien i fotball.

TØFFE TAK: Tromsøs Robert Taylor i duell med Bodø/Glimts Vegard Bergan i kampen mellom Tromsø og Bodø/Glimt på Alfheim Stadion.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
TØFFE TAK: Tromsøs Robert Taylor i duell med Bodø/Glimts Vegard Bergan i kampen mellom Tromsø og Bodø/Glimt på Alfheim Stadion. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Juha Pirinens 1-0-mål for Tromsø var i en time kampens eneste. Så våknet gjestene fra Bodø. Først scoret Amor Layouni på straffespark, og deretter avgjorde Håkon Evjen for gjestene på overtid.

Dermed ligger Bodø/Glimt helt i toppen med 17 poeng på åtte kamper. Tromsø ligger derimot helt sist med fire poeng.

Mål og kjempesjanser

Det var topp mot bunn i Tromsø. Mens hjemmelaget har hatt en tung start på sesongen, har Bodø/Glimt vært blant sesongens store overraskelser.

Torsdag fikk de en tidlig kalddusj. Ni minutter var spilt da Juha Pirinen satte inn 1-0 for hjemmelaget etter innlegg fra Marcus Holmgren Pedersen.

Bare minutter etter var gjestene vanvittig nær å svare direkte. Erlend Dahl Reitan, Geir André Herrem og Håkon Evjen fikk hver sin store sjanse, men ingen av dem klarte å få ballen i mål. Dermed slapp Tromsø med skrekken.

Utover i omgangen var det hjemmelaget som så ut som topplaget. Både Runar Espejord og Sigurd Grønli hadde muligheter til å doble ledelsen, men Tromsø gikk til pause med ett måls forsprang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer