Ødegaards lagkamerat:

- Avgjørelsen er klar

Ifølge den spanske avisen Sport er flere i Real Sociedad optmistiske med tanke på å beholde Martin Ødegaard.

OPTIMISTISKE: Både sportssjefen og kapteinen i Real Sociedad er optimistiske med tanke på å beholde Martin Ødegaard neste sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
OPTIMISTISKE: Både sportssjefen og kapteinen i Real Sociedad er optimistiske med tanke på å beholde Martin Ødegaard neste sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt ikke avklart om Martin Ødegaard fortsetter karrieren i Real Sociedad eller om han vender tilbake til Real Madrid denne sommeren.

Tidligere denne uken var Real Sociedads sportssjef, Roberto Olabe, optimistisk med tanke på å beholde den norske juvelen.

Olabe understreket at han ikke vet om nordmannen blir værende, men poengterte at Ødegaard valgte La Real ovenfor Bayer Leverkusen i fjor. Nå tror Olabe at Ødegaard velger Real Sociedad nok en gang.

Ødegaard hadde en kjempesesong på lån til basker-klubben før coronaviruset satte fotballen på vent. Særlig i høst var han markant og noterte seg for syv mål og åtte assist.

Lagkamerat Mikel Oyarzabal har sammen med Ødegaard vært en av Real Sociedads viktigste spillere i år. Den spanske landslagsspilleren er sterk i troen på at Ødegaard vil bli værende i San Sebastián en sesong til.

- Det er en avgjørelse som jeg tror allerede er klar. Han har det i bakhodet, og vi vil også hjelpe ham til å bli en bedre spiller, så det vil være bra for ham å være her, sier klubbkapteinen ifølge Sport.

Valget er Zidanes

Den spanske avisen hevder å vite at Martin Ødegaard nå har overlatt klubbvalget til Real Madrid-trener Zinedine Zidane. Ifølge avisen er Ødegaard åpen for en retur til hovedstaden i sommer om Zidane kan love han spilletid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer