Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaards lagkamerat:

- Avgjørelsen er klar

Ifølge den spanske avisen Sport er flere i Real Sociedad optmistiske med tanke på å beholde Martin Ødegaard.

OPTIMISTISKE: Både sportssjefen og kapteinen i Real Sociedad er optimistiske med tanke på å beholde Martin Ødegaard neste sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
OPTIMISTISKE: Både sportssjefen og kapteinen i Real Sociedad er optimistiske med tanke på å beholde Martin Ødegaard neste sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Det er fortsatt ikke avklart om Martin Ødegaard fortsetter karrieren i Real Sociedad eller om han vender tilbake til Real Madrid denne sommeren.

Tidligere denne uken var Real Sociedads sportssjef, Roberto Olabe, optimistisk med tanke på å beholde den norske juvelen.

Olabe understreket at han ikke vet om nordmannen blir værende, men poengterte at Ødegaard valgte La Real ovenfor Bayer Leverkusen i fjor. Nå tror Olabe at Ødegaard velger Real Sociedad nok en gang.

Ødegaard hadde en kjempesesong på lån til basker-klubben før coronaviruset satte fotballen på vent. Særlig i høst var han markant og noterte seg for syv mål og åtte assist.

Lagkamerat Mikel Oyarzabal har sammen med Ødegaard vært en av Real Sociedads viktigste spillere i år. Den spanske landslagsspilleren er sterk i troen på at Ødegaard vil bli værende i San Sebastián en sesong til.

- Det er en avgjørelse som jeg tror allerede er klar. Han har det i bakhodet, og vi vil også hjelpe ham til å bli en bedre spiller, så det vil være bra for ham å være her, sier klubbkapteinen ifølge Sport.

OPPMERKSOMHET: Martin Ødegaard har fått mye oppmerksomhet for bilde han la ut på sin egen Instagram etter tapet mot Athletic Bilbao. Reporter: Geir Jone Karlsen. Video/Foto: NTB Scanpix, Strive, Instagram (Martin Ødegaard). Vis mer

Valget er Zidanes

Den spanske avisen hevder å vite at Martin Ødegaard nå har overlatt klubbvalget til Real Madrid-trener Zinedine Zidane. Ifølge avisen er Ødegaard åpen for en retur til hovedstaden i sommer om Zidane kan love han spilletid.

Det kan bety at spillere som Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Federico Valverde og Isco må vike plass for en unggutt fra Drammen.

Den endelige avgjørelsen om Martin Ødegaard skulle vært tatt denne uken, men på grunn av coronakrisen har valget latt drøye på seg.

Låneavtalen mellom Real Madrid og Real Sociedad er i praksis en avtale over to år, men på grunn av det spanske overgangsreglementet er Ødegaard i teorien bare lånt ut for én sesong.

Derfor diskuteres det fremdeles om muligheten for at Ødegaard kan vendte tilbake til den spanske hovedstaden allerede nå.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!