Ole Gunnar Solskjær

Avgjørelsen han kan komme til å angre

Ole Gunnar Solskjær har i løpet av de to siste åra kommet seg ut av alle kniper med Manchester United. Mot PSG gjorde han et valg som kan koste ham dyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United – Paris Saint-Germain 1–3 (1–1)

MANCHESTER UNITEDS TAP for Paris Saint-Germain vil ikke bli husket for god fotball, Edinson Cavanis følsomme chip i tverrliggeren, eller de to kjempesjansene Anthony Martial misset fordi han ikke er den målscoreren Ole Gunnar Solskjær.

I notatene fra 1–3 denne kvelden, vil veldig mye handle om valget Ole Gunnar Solskjær gjorde i pausen.

Det dårligste valget han har tatt på to år.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR har fått kritikk for det meste, blitt rundjult i media og har mer enn en gang vært erklært altfor for uerfaren for en klubb av Manchester Uniteds størrelse og kaliber. Hver gang har han bevist kritikerne feil, svart med resultater og vunnet seg ut av problemene.

Denne gangen, om Manchester United ikke får det resultatet de trenger i Leipzig tirsdag i neste uke (8. desember), vil mange mene det er Solskjærs pausevalg mot Paris Saint-Germain som sendte klubben ut av Champions League.

Det vil være vanskelig å være uenig i det.

FØR PAUSE MOT PSG er jeg rimelig sikker på at Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med at Manchester United ikke var blitt redusert til ti mann etter 23 minutter. Den neste uka er jeg ditto overbevist om at han nok vil stille spørsmål ved valget han tok i pausen. For Fred hang i en tynn tråd fra det øyeblikket han uklokt nok valgte å bruke panna til å dytte borti PSG's Daniel Paredes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer