Martin Ødegaard

Avis: - Madrid har bestemt seg

Det er den spanske avisa Marca som hevder at Real Madrid ønsker å rense i troppen. Én de ikke ønsker å selge skal være Martin Ødegaard.

ØNSKET: Martin Ødegaard skal ha imponert Real Madrid-ledelsen under sitt opphold i London. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images
ØNSKET: Martin Ødegaard skal ha imponert Real Madrid-ledelsen under sitt opphold i London. Foto: David Klein/Sportimage via PA Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er den spanske avisa Marca som onsdag har en lengre artikkel der de går igjennom framtida til flere av spillerne som har vært på lån denne sesongen.

Det store overgangsmålet for Real Madrid sommeren 2021 skal nemlig være PSG-stjernen Kylian Mbappé, og for å sikre nok penger til å lure franskmennene ut på dansegulvet så må Madrid fort selge unna.

Spillere som Dani Ceballos, Luka Jovic og Brahim Díaz er alle på lån, og skal alle være ønsket solgt dersom de på ny skal forlate et pengejagende Real Madrid.

Ekstraordinær

En annen som etter alt å dømme returnere fra låneopphold er Martin Ødegaard. Han utheves som «unntaket» i et scenario der Real Madrid forsøker å tjene penger på sine lånesoldater.

Ødegaards tilfelle anses som «ekstraordinært» sammenliknet med for eksempel Isco, som utheves som en av dem som kan forsvinne til sommeren.

Drammenseren skal, ifølge Marca, nemlig være tiltenkt en plass på førstelaget til Real Madrid neste sesong, hvilket gjør at han ikke inngår i gruppen spillere som er tilgjengelige for salg for å finansiere et Mbappé-framstøt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.