Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avis: - Swansea vurderer Ryan Giggs som manager

Det er uklart om waliseren vil ta jobben.

VIL HA SAMTALER: Managerløse Swansea ønsker å prate med Ryan Giggs. Det er uklart om Manchester United-assistenten hopper på sjansen til å lede Premier League-laget. Foto: Kieran McManus/BPI/REX/NTB Scanpix
VIL HA SAMTALER: Managerløse Swansea ønsker å prate med Ryan Giggs. Det er uklart om Manchester United-assistenten hopper på sjansen til å lede Premier League-laget. Foto: Kieran McManus/BPI/REX/NTB Scanpix Vis mer

Managerløse Swansea ønsker å prate med Ryan Giggs. Det er uklart om Manchester United-assistenten hopper på sjansen til å lede Premier League-laget.

Ifølge The Independent ønsker waliserne å komme i samtaler med Giggs, eller hans representanter, om hva den tidligere Wales-spilleren tenker.

Giggs har ifølge united.no ambisjoner om å bli manager. Han ledet Manchester United i fire kamper etter at David Moyes fikk sparken våren 2014.

Han er assistent under Louis van Gaal. Gary Monk fikk onsdag sparken etter en svak periode.

Avram Grant er tidligere blitt koblet til den ledige Swansea-jobben.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media