Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avis: Avtalen i boks mellom Cardiff og United

- Solskjær signerer United-back.

SÅ RØDT: Etter kun fire minutter på banen, så Fabio rødt i sin eneste ligakamp for United denne sesongen. Foto: REUTERS / Russell Cheyne
SÅ RØDT: Etter kun fire minutter på banen, så Fabio rødt i sin eneste ligakamp for United denne sesongen. Foto: REUTERS / Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha signert tre nordmenn, virker Ole Gunnar Solskjær å ha vendt blikket mot andre steder enn sitt hjemland.

I går skrev vi om Kenwyne Jones, som skal være på vei til Cardiff i en ren byttehandel mot Peter Odemwingie. Det har både Stoke og Cardiff langt på vei bekreftet.

- Vi kan ikke bekrefte noe så lenge de ikke har undergått den medisinske testen, men vi har kommet langt på vei, sier Solskjær ifølge Wales Online.

Samme avis skriver også at United-spiller Fabio snart kan være en del av Solskjærs tropp. Backen har slitt med spilletid under Moyes, og har kun spilt én seriekamp. I den ble han utvist etter kun fire minutter på banen.

Ifølge avisa har Solskjær bekreftet at overgangssum og detaljer rundt overgangen er avklart med United, og at den brasilianske backen skal gjennomføre den medisinske testen i løpet av dagen.

Det er ventet at begge overgangene blir helt bekreftet i løpet av kort tid.

Hele Norges coronakart