ARRESTERT: Stewart Downing er ifølge britisk presse arrestert av politiet etter bråk på en nattklubb. Her i kamp mot Manchester City. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
ARRESTERT: Stewart Downing er ifølge britisk presse arrestert av politiet etter bråk på en nattklubb. Her i kamp mot Manchester City. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Avis hevder Liverpool-stjerne er arrestert

Skal ha slått ekskjæresten på nattklubb.

(Dagbladet): I går ble en Liverpool-supporter arrestert etter hets fra tribunen når Liverpool møtte Oldham i FA-cupen.

I dag skriver britisk presse at Liverpool-spiller Stewart Downing (27) er arrestert av politiet mistenkt for overfall mot ekskjæresten på en nattklubb.

Dette skal ha skjedd i nærheten av Middlesborough natt til søndag.

- Politiet ble tilkalt, og en 27 år gammel mann er arrestert, mistenkt for overfall. En 32 år gammel dame er også arrestert mistenkt for overfall, sier politiet i en pressemelding, ifølge Daily Mail.

Den britiske avisa skriver at Downing havnet i krangel med sin tidligere kjæreste, og at han senere skal ha slått henne.

- Hun gikk til en av vennene hans, og sa noe hun ikke burde ha sagt, sier en kilde til Daily Mail.

Dette er dårlig nytt for Liverpool, som allerede har Luis Suarez utestengt i åtte kamper for rasisme. Det er fortsatt uvisst hvilke konsekvenser dette får for Downing, som kom til Liverpool for 18 millioner pund fra Aston Villa.

I TRØBBEL?: Liverpools Stewart Downing skal ha blitt arrestert natt til søndag. Foto: REUTERS/Phil Noble
I TRØBBEL?: Liverpools Stewart Downing skal ha blitt arrestert natt til søndag. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer