Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avis: Mourinho risikerer to kampers utestengelse

Nektet også å stille opp på pressekonferanse etter 1-1-kampen.

SENDT PÅ TRIBUNEN: Manchester United-manager Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix
SENDT PÅ TRIBUNEN: Manchester United-manager Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United-manager José Mourinho mistet hodet da Paul Pogba fikk gult kort for filming etter 28 minutter i 1-1-kampen mot West Ham.

Manageren sparket til en vannflaske og kom med noen gloser til fjerdedommeren etterpå. Dermed måtte portugiseren se resten av kampen fra tribuneplass.

- Dette mener jeg er hodeløst av Mourinho, sa TV 2s Brede Hangeland i pausen.

Det er andre gang i løpet av en snau måned at Mourinho tilbringer store deler av en kamp på tribunen. Nå skriver engelske The Telegraph at han risikerer å bli utestengt i to kamper.

Møtte ikke opp på pk

José Mourinho møtte ikke opp til pressekonferansen etter kampen. Han sendte i stedet assistenttrener Rui Faria.

- Alle så hva som skjedde. Det er en del av spillet. Det var dommerens avgjørelse. Jeg har ikke mer å si, sa Rui Faria om at Mourinho ble sendt på tribunen.

Paul Pogba må nå stå over ligacupens kvartfinale mot nettopp West Ham til onsdag. Der får de røde mulighet til å ta revansje.

- Jeg tror alle så frustrasjonen hans i situasjonen der det skulle vært frispark til oss. Og det gule kortet til Pogba gjør at han må stå over neste kamp, så det er kanskje grunnen til at han uttrykte frustrasjon, sier Faria.

Det var i duell med West Hams Mark Noble at Paul Pogba gikk i bakken og ble belønnet med gult for filming.

Straffet

Det engelske fotballforbundet (FA) idømte José Mourinho en kamps utestengelse etter at han skjelte ut dommer Mark Clattenburg for en måned siden. Han ble derfor utestengt under kampen mot Swansea.

Mourinho fikk også 50 000 pund i bot etter en annen hendelse hvor han snakket negativt om dommer Anthony Taylor før Liverpool-kampen tidligere i sesongen.

Det er heller ikke første gang dommer Jon Moss henviser Mourinho til tribunen. Det skjedde også da han var manager for Chelsea i en kamp mot West Ham oktober i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!