Avis: Rodgers favoritt til å bli ny Chelsea-manager

Liverpool-kampen kan bli Mourinhos siste.

 TAR HAN OVER?  Belfast Telegraph skriver at Brendan Rodgers (t.v) er favoritt til å bli Chelsea nye manager hvis Jose Mourinho får sparken. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix.
TAR HAN OVER? Belfast Telegraph skriver at Brendan Rodgers (t.v) er favoritt til å bli Chelsea nye manager hvis Jose Mourinho får sparken. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix.Vis mer

Lørdag 13.45: Chelsea - Liverpool

(Dagbladet): Jose Mourinhos dager i Chelsea virker å være talte, med mindre han klarer å snu den vonde trenden så fort som mulig.

Portugiseren er under et hardt press etter en skrekkelig ligainnledning, som ble fulgt opp med exit fra ligacupen i midtuka. Mourinho har vært involvert i flere kontroversiell hendelser og har i tillegg sagt at det dummeste Chelsea kan gjøre er å sparke ham.

- Rodgers favoritt Chelsea-eier Roman Abramovitsj har kvittet seg med Mourinho en gang tidligere, og spørsmålet mange spør seg er hvor mye tålmodighet han har igjen nå.

Nettstedet «The sack race» har Mourinho som favoritt til å bli den neste manageren som må forlate sin jobb i England. Spekulasjonene rundt hvem som skal ta over har også for alvor begynt å surre.

Belfast Telegraph skriver at Brendan Rodgers er favoritt til å ta over for Mourinho. Rodgers som fikk sparken for under en måned siden i Liverpool har ei fortid i Chelsea. Da jobbet han under Mourinho med junior- og reservelaget.

Avisa skriver at oddsen på at Rodgers blir Chelsea-manager har blitt halvert den siste tiden.

Liverpool-hevn Rodgers tidligere klubb Liverpool kan være laget som sørger for at Mourinho må ta farvel med sitt kjære Chelsea. Lørdag formiddag møtes de to klubbene på Stamford Bridge.

Liverpool-fansen vil nok kose seg litt ekstra om de sørger for at Mourinho får sparken. 52-åringen er ikke spesielt populær i den røde delen av Beatles-byen etter oppgjøret som kostet Liverpool ligagullet i 2014.

Kampen huskes best for Gerrards tabbe som ga Chelsea ledelsen. Flere Liverpool spillere var misfornøyde med Mourinho etter oppgjøret. Manageren løp mot Chelsea-fansen for å feire etter at Willian scoret 2-0-målet.