Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo anklaget for skattesvindel

Avis: Ronaldo rasende etter anklagene. Har bestemt seg for å forlate Real Madrid

Er 32-åringen på vei bort?

VIL VEKK: Cristiano Ronaldo skal ha reagert sterkt på at han er anklaget for skattesvindel. Nå ønsker han seg bort fra Real Madrid, ifølge A Bola. Foto: AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA
VIL VEKK: Cristiano Ronaldo skal ha reagert sterkt på at han er anklaget for skattesvindel. Nå ønsker han seg bort fra Real Madrid, ifølge A Bola. Foto: AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo har hatt et bemerkelsesverdig år på fotballbanen, der han har vunnet både EM, Champions League og La Liga. De to sistnevnte med Real Madrid.

Men nå skal Cristiano Ronaldo ønske seg bort fra Spania. Det melder portugisiske A Bola, og saken gjengis i anerkjente medier som The Guardian og Daily Telegraph.

Grunnen til det er at Ronaldo skal være rasende etter at han nå er anklaget for skattesvindel av spanske påtalemyndigheter.

Fast bestemt

A Bola skriver at Ronaldo er fast bestemt på å forlate Real Madrid, og kommer ikke til å endre mening. Han skal også ha informert lagkameratene sine om dette.

Ronaldo benekter at han har unndratt 140 millioner i skatt.

Gjennom de siste par somrene har det blitt spekulert i om Cristiano Ronaldo har vært på vei tilbake til Manchester United, klubben han spilte i fra 2003 til 2009. Foreløpig har det vist seg å ikke være mye hold i de ryktene. Nå blomstrer de opp på ny.

United-interesse

Daily Telegraph skriver at Manchester United kan være interesserte i å hente tilbake mannen som er kåret til verdens beste fotballspiller fire ganger.

Ronaldo har flere ganger snakket offentlig om forholdet til tidligere United-sjef Alex Ferguson og kjærligheten til klubben.

- Jeg er veldig fornøyd med å være i Spania, men selvsagt savner jeg England. Man kan ikke bare skru av minnene, sa Ronaldo tidligere i vår.

The Guardian skriver at også Paris Saint-Germain kommer til å melde seg på.

Hele Norges coronakart