Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avis: Sturridge rekker ikke kampene mot Real Madrid og Chelsea

Skademarerittet fortsetter for Sturridge.

SKADET: Liverpools storscorer Daniel Sturridge har siden begynnelsen av september. Engelskmannen kjemper nå for å bli skadefri, men rekker trolig ikke de viktige kampene mot Real Madrid og Chelsea. Foto: REUTERS/Darren Staples
SKADET: Liverpools storscorer Daniel Sturridge har siden begynnelsen av september. Engelskmannen kjemper nå for å bli skadefri, men rekker trolig ikke de viktige kampene mot Real Madrid og Chelsea. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

(Dagbladet): Liverpools storscorer Daniel Sturridge har nå vært ute med en skade siden tidlig i september. Da var det antatt at han skulle være ute i tre uker etter å ha pådratt seg en lårskade og senere en leggskade.

Sturridge har imidlertid siden da ikke blitt klar for spill, og nå går det enda lengre tid før Liverpool får tilbake spissen, som scoret 22 mål på 29 kamper i fjorårets serie.

Det ser nemlig ut til at Sturridge mister først og fremst oppgjøret mot Newcastle lørdag, men også Champions League-kampen mot Real Madrid og ligakampen mot Chelsea til helgen igjen står i fare. Ifølge The Mirror kan det gå helt til 23. november før Sturridge er tilbake.


- Nei, jeg tror ikke han blir klar, sier manager Brendan Rodgers torsdag ifølge The Mirror.

Arvelig? I går uttrykte Sturridge bekymring rundt skadeplagene, og spekulerte i om det kunne være arvelig.

- Jeg spiller kampene mine så bra jeg kan, men jeg har hatt uflaks denne sesongen. Kanskje er det kroppstypen min, kanskje er det (skadene) arvelig. Min onkel Dean hadde mange muskelskader da han spilte, akkurat som min onkel Simon. Til og med min far hadde dem da han spilte, sier Sturridge.

- Kanskje det er karibiske vibber. Jeg er sårbar for muskelskader, spekulerer Liverpool-spissen.


Manager Rodgers håper å ha ham tilbake og skadefri.

Føler seg bra - Når du har det taltentet, må du bare holde deg skadefri og tilgjengelig. Men til syvende og sist er han skadet. Han har en leggskade, så han er skadet. Vi vil jobbe med ham, og forhåpentligvis vil han få litt hell når han kommer tilbake. Når han kommer tilbake, håper vi å ha ham skadefri resten av sesongen, sier Rodgers ifølge The Mirror.

I går twitret Sturridge om formen, og antyder at den er bra.

- Jeg føler meg bra akkurat nå, jeg er nærmere hver dag, skriver 25-åringen.

- Sengetid for meg nå. Trening i morgen tidlig. Enda en dag nærmere å være skadefri. Kan nesten ikke vente! twitret han i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media