Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avisbud jages for drap

Fant ofrene mens han leverte avisene.

19 år gamle Cajsa Jonsson er drept og en annen kvinne voldtatt i Norrköping. Nå har politiet fått en match fra DNA-prøvene de har funnet på åstedene.

I fjor ble en 18 år gammel jente voldtatt etter at hun hadde vært på nattklubb. På hjemveien ble hun overfalt bakfra, skriver Aftonbladet. Kvinnen beskrev at mannen hadde mørk dunjakke. Det ble sikret DNA-spor på åstedet.

8. januar i år ble 19-årige Cajsa mishandlet, voldtatt og drept. Også hun var på vei hjem fra nattklubb. Tidspunktet for overfallet var det samme som sist: Litt over klokka 03. Også denne gangen hadde politiet DNA-bevis.

Mannen avleverte etter frivillig DNA etter at Cajsa ble funnet død, men forsvant etterpå, skriver Aftonbladet.

Nå har politiet tatt ut siktelse mot avisbudet, som muligens befinner seg i Tyrkia. Mannen er gift og bor i et rolig område utenfor Norrköping. Mannen var tidlig inne til avhør fordi han jobber i området der den første voldtekten skjedde. Bilen hans har også blitt observert utenfor nattklubbene der jentene hadde vært før de ble overfalt.