Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avklaring for Ullevålseter over påske

Rett over påske blir det avgjort om motorsyklisten Pål Anders Ullevålseter (34) kan stille i neste VM-runde i Marokko 4.-9. juni.

Da skal Ullevålseter, som imponerende med 5. plass i VM-premieren i Tunisia, i avgjørende møter med to aktuelle sponsorer.

- Da må ting være på plass. Vi er allerede midt i sesongen, og det er uaktuelt å stille i Marokko dersom ikke sponsorene da er klare. Det haster, sier kona Solveig Ullevålseter til NTB.

Fristen for å betale påmeldingsavgiften til rallyet i Marokko, er egentlig gått ut. Bare å melde seg på koster rundt 50.000 kroner. I Tunisia var det pappa Ullevålseter som måtte sponse Pål Anders, som sto på bar bakke etter konkursen i Sponsor Service.

- Ingenting er i boks, og jeg tør ikke uttale meg om sjansene for om vi klarer dette. Vi har lært etter konkursen i Sponsor Service. Tre dager før konkursen sa de at alt ville ordne seg, sier Solveig Ullevålseter.

Denne sesongen, der Paris - Dakar rundt nyttår er hovedmålet, er budsjettet på 2,3 millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media