Avkrefter at Milan-stjerne er smittet av ebola

- Ingen sannhet i dette.

IKKE SMITTET: Flere afrikanske medier har hevdet at Milans Michael Essien er smittet av ebola. Nå rykker Essien ut og melder at han er frisk. Foto:  EPA/PASQUALE BOVE
IKKE SMITTET: Flere afrikanske medier har hevdet at Milans Michael Essien er smittet av ebola. Nå rykker Essien ut og melder at han er frisk. Foto: EPA/PASQUALE BOVE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Storklubben AC Milan har gått ut og avkreftet av fotballstjerna Michael Essien (31) er smittet av sykdommen ebola.

En rekke afrikanske medier har meldt at Essien er blitt syk av den mye omtalte og smittefarlige viruset.

Til og med Essien selv skriver søndag kveld at han har det fint:

- Det er ingen sannhet i internettryktene om at jeg er smittet av ebola. Jeg har det fint og trener som vanlig i morgen, skriver Essien på Twitter.

Landskamp Ebola-viruset har rammet mange i Afrika - og tidligere denne uka ble en smittet norsk person fløyet hjem til Norge.

De falske opplysningene om Essien oppsto i forbindelse med landslagspausa, der Ghana spilte 1-1 mot Guinea lørdag.

Ifølge nettstedet Football-Italia har Milan gått ut benektet at Essien er syk. Daily Times Nigeria og Newswire NGR skal være noen av flere som meldte at Essien var smittet.

Kalt hjem Rayo Vallecano kalte hjem den guineanske spilleren Lass Bangoura tidligere i uka. Klubbkameratene hans er redd han kan påføre dem ebolasmitte.

Han fikk ordre om å komme seg raskest mulig tilbake til klubben og Spania og forlot det guineanske landslaget natt til torsdag, skriver NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer