Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avkrefter at Zlatan kalte Balotelli middelmådig

- Dette er tull og falske rykter.

GAMLE LAGKOMPISER: Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli spilte sammen i Inter. Dette bildet er fra 2008. Tidligere denne uka hevdet flere medier at Zlatan kalte Balotelli middelmådig. Foto: AP Photo/Alberto Pellaschiar
GAMLE LAGKOMPISER: Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli spilte sammen i Inter. Dette bildet er fra 2008. Tidligere denne uka hevdet flere medier at Zlatan kalte Balotelli middelmådig. Foto: AP Photo/Alberto Pellaschiar Vis mer

(Dagbladet): PSGs Zlatan Ibrahimovic (31) og Manchester Citys Mario Balotelli (22) er to av verdens heteste spisser, og tidligere i uka florerte et Zlatan-sitat rundt hos flere store medier der svensken skal ha uttalt seg nedlatende om Balotelli og gamleklubben Barcelona.

Zlatan skulle angivelig ha sendt en sms til en venn, og svart på spørsmål om Balotelli ville passet inn hos de regjerende spanske mesterne Real Madrid.

- Det tror jeg ikke, men kanskje i Barcelona. Et middelmådig lag for en middelmådig spiller, sto det i den påståtte tekstmeldingen, som ble sitert i blant annet Daily Mail.

Nå har Zlatans agent Mino Raiola gått ut og avkreftet at innholdet i tekstmeldingen stemmer.

- Dette er tull og falske rykter, sier han til Sky Sports.

- Zlatan har aldri snakket med en spansk side (som opprinnelig hadde sitatet), og har ikke sagt noe om Barcelona eller Balotelli, sier Raiola.

Svensken spilte i Barcelona fra 2009 til 2011 - før han gikk til Milan. Balotelli og Zlatan var lagkamerater i Inter.

- Zlatan mener Mario er en av de beste spissene i verden, og har potensiale til å bli den aller beste, sier agenten.

HYLLER MARIO: Zlatan-agent Mino Raiola sier svensken ser på Balotelli som en av verdens beste spisser. Foto: NTB Scanpix.
HYLLER MARIO: Zlatan-agent Mino Raiola sier svensken ser på Balotelli som en av verdens beste spisser. Foto: NTB Scanpix. Vis mer