Avkreftet Roma-ryktene under Norway Cup-besøk

Vil være i Vålerenga.

HYGGELIG MØTE: Vålerenga-spiller Ghayas Zahid besøkte Norway Cup på søndag for å se Team Azad fra Pakistan. Foto:Thomas Rasmus Skaug
HYGGELIG MØTE: Vålerenga-spiller Ghayas Zahid besøkte Norway Cup på søndag for å se Team Azad fra Pakistan. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg @dagbladet.no på Instagram og Snapchat og få de siste oppdateringene fra Norway Cup!

(Dagbladet): Den siste tiden har det vært mange overgangsrykter knyttet til Vålerengas superspiss, Ghayas Zahid. Det ferskeste ryktet er at Zahid skal være nær en overgang til Roma.

- Jeg visste ikke om Roma før jeg leste det selv her, sier Zahid, som for anledningen er på Norway Cup og ser gatebarnlaget Team Azad fra Pakistan.

Han synes det er kult med rykter og at andre klubber er interesserte i ham, og selv om tankene hans for øyeblikket bare er Vålerenga, legger han ikke skjul på at det kunne vært spennende med Roma.

- Men vi gjør det veldig bra nå, og jeg har stor tro på at vi kan legge press på Rosenborg framover, sier stjernespilleren.

- Årets høydepunkt Zahids røtter stammer fra Pakistan, og det er derfor han i dag så på Team Azad på Norway Cups første spilledag. Laget har en tredjeplass fra VM for gatelag, og spilte en god kamp i regnværet på Ekebergsletta.

- Det er kult med et lag fra Pakistan her, og de fortjener oppmerksomheten. Det her er definitivt årets høydepunkt for dem. Jeg fikk dessverre ikke sett dem her i fjor, selv om broren min spilte mot dem, forteller Zahid.

I fjor tapte Team Azad for lillebroren til Zahid sitt Vålerenga-lag. Med fem-seks mål. I dag vant de 4—0 mot Nest-Sotra, med rundt 100 tilskuere på sidelinja.

Sånt gjør laglederen fornøyd.

- Det var en veldig bra kamp, og begge lag var gode. I tillegg gjorde dommeren en utmerket jobb, sier Syed Itfam Maqbool til Dagbladet.

God rollemodell Laglederen synes det var stor stas med besøk fra Zahid, og litt ekstra gøy da Vålerenga-spilleren hadde en liten peptalk med laget i pausen.

- Han sa at de var gode, og at de sjeldent bommet på overgangene sine. Han var overrasket over nivået til gutta. Det er fantastisk at gutta kan ha en så god rollemodell her, sier Maqbool.

KNUSTE MOTSTANDERNE: Team Azad banket Nest-Sotra 4-0. Foto:Thomas Rasmus Skaug
KNUSTE MOTSTANDERNE: Team Azad banket Nest-Sotra 4-0. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer