Avkreftet Roma-ryktene under Norway Cup-besøk

Vil være i Vålerenga.

HYGGELIG MØTE: Vålerenga-spiller Ghayas Zahid besøkte Norway Cup på søndag for å se Team Azad fra Pakistan. Foto:Thomas Rasmus Skaug
HYGGELIG MØTE: Vålerenga-spiller Ghayas Zahid besøkte Norway Cup på søndag for å se Team Azad fra Pakistan. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg @dagbladet.no på Instagram og Snapchat og få de siste oppdateringene fra Norway Cup!

(Dagbladet): Den siste tiden har det vært mange overgangsrykter knyttet til Vålerengas superspiss, Ghayas Zahid. Det ferskeste ryktet er at Zahid skal være nær en overgang til Roma.

- Jeg visste ikke om Roma før jeg leste det selv her, sier Zahid, som for anledningen er på Norway Cup og ser gatebarnlaget Team Azad fra Pakistan.

Han synes det er kult med rykter og at andre klubber er interesserte i ham, og selv om tankene hans for øyeblikket bare er Vålerenga, legger han ikke skjul på at det kunne vært spennende med Roma.

- Men vi gjør det veldig bra nå, og jeg har stor tro på at vi kan legge press på Rosenborg framover, sier stjernespilleren.

- Årets høydepunkt Zahids røtter stammer fra Pakistan, og det er derfor han i dag så på Team Azad på Norway Cups første spilledag. Laget har en tredjeplass fra VM for gatelag, og spilte en god kamp i regnværet på Ekebergsletta.

- Det er kult med et lag fra Pakistan her, og de fortjener oppmerksomheten. Det her er definitivt årets høydepunkt for dem. Jeg fikk dessverre ikke sett dem her i fjor, selv om broren min spilte mot dem, forteller Zahid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer