Avlyser Moods-visning etter Dale Oens død

Skulle fronte ny OL-kolleksjon.

FRONTET OL-KOLLEKSJON: Alexander Dale Oen var et av de norske OL-håpene som skulle fronte den nye OL-kolleksjonen fra Phenix og Moods of Norway. Nå er morgendagens visning avlyst. Foto: Promo
FRONTET OL-KOLLEKSJON: Alexander Dale Oen var et av de norske OL-håpene som skulle fronte den nye OL-kolleksjonen fra Phenix og Moods of Norway. Nå er morgendagens visning avlyst. Foto: PromoVis mer

(Dagbladet): Morgendagens visning av den nye OL-kolleksjonen er avlyst etter svømmer Alexander Dale Oens plutselige død i går.

Dale Oen var en av frontfigurene i kampanjen for den nye kolleksjonen, sammen med spydkaster Andreas Torkildsen og hekkeløper Christina Vukicevic.

- Grunnet gårdagens tragiske nyheter er OL-kolleksjonsvisningen i morgen naturligvis avlyst. Vi kommer tilbake til om visningen blir flyttet til et senere tidspunkt, skriver Mia Thorsø i PR-byrået Polhem i en pressemelding.

Det var Olympiatoppen som skulle arrangere visningen. Kolleksjonen er laget i samarbeid med klesmerkene Phenix og Moods of Norway, og skal brukes av de norske OL- og Paralympics-utøverne.

- I og med at Dale Oen var en av frontfigurene, blir det helt feil å ha visningen på nårværende tidspunkt, sier Thorsø til Dagbladet.

Alexander Dale Oen døde brått i går under en treningsleir i byen Flagstaff i Arizona i USA. VM-vinneren i svømming ble 26 år gammel.

DØDE BRÅTT: Alexander Dale Oen døde i går, 26 år gammel. Foto: Christinne Muschi/Reuters/NTB Scanpix
DØDE BRÅTT: Alexander Dale Oen døde i går, 26 år gammel. Foto: Christinne Muschi/Reuters/NTB Scanpix Vis mer