Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brækhus vs. Svensson

Avlysningen: Brækhus unngår økonomiske konsekvenser. - Helt uaktuelt uten henne

Møter forståelse fra store leverandører.

AVLYSER: Cecilia Brækhus ble tvunget til å avlyse VM-kampen mot svenske Klara Svensson i Spektrum førstkommende lørdag. Det møter hun forståelse for. Foto: NTB scanpix
AVLYSER: Cecilia Brækhus ble tvunget til å avlyse VM-kampen mot svenske Klara Svensson i Spektrum førstkommende lørdag. Det møter hun forståelse for. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Cecilia Brækhus måtte kaste inn håndkleet søndag kveld og kan ikke bokse førstkommende lørdag.

Dermed blir det ingenting av gigantstevnet i Oslo Spektrum denne gang. Det kunne ha fått store økonomiske konsekvenser.

Men daglig leder i First Lady Promotions forteller dette til Dagbladet:

- Vi er forsikret mot avlysning, men det kan se ut som vi slipper å benytte oss av avtalen, forteller Morten Andreassen.

VM-kampen som skulle vært arrangert førstkommende lørdag er utsatt til fredag 24. februar. Brækhus er rammet av influensa.

Datoen er fastsatt fordi dette er første aktuelle anledning som Oslo Spektrum er ledig.

- Alle underleverandører vi har vært i kontakt med har vist forståelse for at stevnet måtte utsettes, forteller Andreassen.

Han understreker at økonomi aldri har vært et tema.

- Tilfellet Cecilia Brækhus er helt spesielt. Stevnet kunne gått som planlagt. Men det ville føles helt galt for oss, sier Andreassen.

Varslet raskt

Han forteller at det var viktig å varsle alle som hadde kjøpt billetter raskt.

- Så mange som mulig måtte få anledning til å avbestille flybilletter og hotellrom. Cecilia ble undersøkt av den offisielle stevnelegen fredag. Han ville avvente til slutten av helga før det ble fattet en endelig avgjørelse, for å se om Cecilia hadde vist tegn til bedring. Men han tok da beslutningen at hun ikke var i stand til å gå kampen førstkommende lørdag, forteller Morten Andreassen.

Mot utsolgt

Det gjensto rundt et tusen usolgte billetter før helga. Men Andreassen er overbevist om at Spektrum ville blitt utsolgt igjen.

UAKTUELT UTEN BRÆKHUS: Daglig leder Morten Andreassen i First Lady Promions sier det var helt uaktuelt å gjennomføre arrangementet uten Brækhus. Foto: NTB Scanpix
UAKTUELT UTEN BRÆKHUS: Daglig leder Morten Andreassen i First Lady Promions sier det var helt uaktuelt å gjennomføre arrangementet uten Brækhus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er jeg hundre prosent sikker på. Erfaringsmessig går et slikt antall billetter ut den siste uka, sier Andreassen.

Uaktuelt

Tilfellet Cecilia Brækhus er helt spesielt i Norge.

Andreassen forklarer:

- I andre sammenhenger ville arrangementet gått som planlagt, selv om hovedkampen måtte avlyses. Jeg var selv i Las Vegas for å overvære den store MMA-stjernen Conor McGregor. Men selv om det ikke ble noe av den kampen, gikk resten av stevnet som planlagt. Men når det gjelder Cecilia, stiller det seg helt annerledes. Et stevne uten henne var uaktuelt.

Han forteller at det også var enighet blant de øvrige utøverne i de andre oppsatte kampene.

- Alle har vist stor forståelse for at Cecilia er helt nødvendig i dette arrangementet.

Springsteen-eksempel

Andreassen forteller at stevnet er forsikret mot avlysning i et engelsk selskap som har spesialisert seg på store arrangementer som for eksempel arenakonserter med de største stjernene.

- En utekonsert med Bruce Springsteen i Bergen kan være et eksempel. Det er greit å ha en forsikring mot en regnstorm på vestlandet, sier Morten Andreassen.

Denne gang var det greit å ha en avtale mot et tilfelle av influensa.

Cecilia Brækhus var ikke tilgjengelig for kommentar mandag formiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling