Avlysninger i massevis

AKUBA/OSLO (NTB/Dagbladet): Krafttig snøvær er i ferd med å legge en kraftig demper på OL-stemningen i Nagano. Både innen kombinasjons-slalåm og snowboard er rennene utsatt på ubestemt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mennenes kombinasjons-slalåmrenn ble i natt avlyst på grunn av kraftig snøvær. Arrangøren utsatte rennet flere ganger i håp om at det skulle slutte å snø slik at løypa kunne prepareres, men måtte til slutt gi opp.

Det internasjonale skiforbundet (FIS) natt til i morgen i stedet. Forslaget går ut på at kvinnenes super-G skal forskyves noen timer og arrangeres i pausen mellom omgangene i slalåm.

Utfor

Mennenes kombinasjonsutfor, som var flyttet fra i natt til natt til i morgen for å få øvelseskabalen til å gå opp, må da skyves ytterligere ut i OL-programmet. Arrangøren tar stilling til forslaget senere i dag. Kombinasjonsslalåmrennet i natt er det andre alpinrennet, og den tredje konkurransen, i Nagano-OL som er blitt avlyst på grunn av dårlige værforhold.

Snowboard

De kvinnelige snøbrettkjørernes storslalåmrenn i Shiga Kogen ble i natt offer for snøværet i OL-regionen. Rennet ble avlyst og flyttet til i morgen. Det var den andre OL-konkurransen som ikke kunne avvikles på oppsatt dag, etter at mennenes alpine utforrenn ble avlyst i går.

Snøbrettrennet ble først utsatt i to og en halv time, men det var ingen utsikt til bedre værforhold. Dermed besluttet arrangøren å sende løperne hjem til sine bosteder og gjøre et nytt forsøk dagen etter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer