Avlysninger i massevis

AKUBA/OSLO (NTB/Dagbladet): Krafttig snøvær er i ferd med å legge en kraftig demper på OL-stemningen i Nagano. Både innen kombinasjons-slalåm og snowboard er rennene utsatt på ubestemt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mennenes kombinasjons-slalåmrenn ble i natt avlyst på grunn av kraftig snøvær. Arrangøren utsatte rennet flere ganger i håp om at det skulle slutte å snø slik at løypa kunne prepareres, men måtte til slutt gi opp.

Det internasjonale skiforbundet (FIS) natt til i morgen i stedet. Forslaget går ut på at kvinnenes super-G skal forskyves noen timer og arrangeres i pausen mellom omgangene i slalåm.

Utfor

Mennenes kombinasjonsutfor, som var flyttet fra i natt til natt til i morgen for å få øvelseskabalen til å gå opp, må da skyves ytterligere ut i OL-programmet. Arrangøren tar stilling til forslaget senere i dag. Kombinasjonsslalåmrennet i natt er det andre alpinrennet, og den tredje konkurransen, i Nagano-OL som er blitt avlyst på grunn av dårlige værforhold.

Snowboard

De kvinnelige snøbrettkjørernes storslalåmrenn i Shiga Kogen ble i natt offer for snøværet i OL-regionen. Rennet ble avlyst og flyttet til i morgen. Det var den andre OL-konkurransen som ikke kunne avvikles på oppsatt dag, etter at mennenes alpine utforrenn ble avlyst i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer