Avlyst finaleomgang ødela for norsk pallhåp

Fannemel beste norske. Tsjekkisk seier.

SJETTEPLASS:  Anders Fannemel ble nummer seks etter at finaleomgangen ble avlyst. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SJETTEPLASS: Anders Fannemel ble nummer seks etter at finaleomgangen ble avlyst. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anders Fannemel (6.-plass) og Anders Bardal (7.-plass) ble de beste norske hopperne da finaleomgangen i søndagens verdenscuprenn ble avlyst.

Selv om plasseringene var respektable, var det to skuffede norske hoppere som sto på sletta i Lillehammer søndag. For etter at siste hopper hadde satt utfor i første omgang, kom nyheten om at finaleomgangen var avlyst. Dermed forsvant det som så ut som gode muligheter til pallplasser for Fannemel og Bardal.

- Synd - Det er synd, for jeg føler jeg kunne tatt igjen de som var foran. Sju poeng er ikke mye med disse forholdene. Jeg kunne i hvert fall kjempet om en pallplass med en omgang til, sa Fannemel til NRK.

Mellom de to nordmennene skilte det 1,2 poeng. Fannemel, som ble nummer to lørdag, landet på 131 meter, men ble belønnet for svake vindforhold. Med 146,5 poeng var det 2,9 poeng som skilte opp til en plass på pallen for hopperen fra Hornindal.

- Det var tunge forhold over kulen i dag. Da går jeg ikke helt ned i bakken når jeg må gå ned på farten, forklarte Fannemel.

Bardal landet på 137,5 meter. Steinkjer-hopperen fikk 145,3 poeng for prestasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer