- Avlyttet United-garderoben

Etterforsker spionasje på Old Trafford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Noen skal ha gjort lydopptak i Manchester United-garderoben under kampen mot Chelsea sist helg. Opptaket inneholder hemmelige samtaler mellom Sir Alex Ferguson og hans spillere.

Det er avisa The Sun som har fått tak i opptakene fra en mellommann, og de ga dem til Uniteds kommunikasjonsdirektør Phil Townsend.

Fra opptaket kan man blant annet høre Ferguson gi råd til spissduoen Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy, at Rooney spør om hvordan det har gått i kampen til gamleklubben Everton og at Rio Ferdinand spør en lagkamerater om hans planer for kvelden.

I tillegg jubler spillerne når de ser et TV-opptak hvor Ferguson jubler, mens de håner og ler av Chelsea-manager José Mourinhos uttalelser etter kampen.

- Vi har startet vår egen etterforskning av saken, og kommer til å involvere politiet dersom det er nødvendig. Vi takker The Sun for at de har fortalt oss om denne sikkerhetssvikten, sier komminkasjonsdirektør Townsend.

Ifølge The Sun skal mellommannen de fikk opptakene fra ha krevd et sekssifret kronebeløp for opptakene, og han fortalte at det allerede var planlagt å avlytte Chelsea-garderoben under deres neste seriekamp.

Hvis innholdet var saftig nok, var planen å kreve mer for opptakene, skriver The Sun.

AVLYTTET: Manchester United-spillerne ble avlyttet i garderoben under kampen mot Chelsea. Foto: Reuters/Scanpix
AVLYTTET: Manchester United-spillerne ble avlyttet i garderoben under kampen mot Chelsea. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer