TOK FARVEL: Avram Grant applauderte Portsmouth-supporterne etter tapet mot Chelsea i FA-cupfinalen 15. mai. I dag ble han presentert som West Ham-manager. Foto: Jonathan Brady, EPA/Scanpix
TOK FARVEL: Avram Grant applauderte Portsmouth-supporterne etter tapet mot Chelsea i FA-cupfinalen 15. mai. I dag ble han presentert som West Ham-manager. Foto: Jonathan Brady, EPA/ScanpixVis mer

Avram Grant klar for West Ham

Presentert i dag.

|||
Avram Grant ble torsdag presentert som ny manager i West Ham. Grant sa opp managerjobben i Portsmouth i forrige måned.

«Pompey» har slitt tungt med økonomien og rykket ned fra den engelske eliteserien i vår etter at laget blant annet ble trukket ni poeng for å ha blitt satt under administrasjon.

Israeleren overtar etter Gianfranco Zola, som fikk sparken etter en turbulent sesong der West Ham måtte kjempe for å redde plassen.

- Jeg er stolt og glad over å være manager i West Ham. Det kommer til å bli en spennende utfordring, og jeg er klar for å gjøre mitt beste, sier Avram Grant.

Grant har skrevet under en fireårskontrakt med londonklubben.

- Jeg er svært glad for å ønske Avram velkommen til West Ham og er sikker på at han blir en suksess. Vi har brukt lang tid på denne ansettelsen, og vi er sikre på at vi har funnet rett mann, sier en av West Hams to eiere, David Sullivan, til klubbens nettsted.

(NTB)