Avskiltet etter fiasko-opphold i Manchester United og Chelsea. Nå smiler Falcao endelig igjen

Han så ut som en ødelagt spiller det ikke var mulig å reparere, men den colombianske spissen Radamel Falcao (31) har fått en ny vår i Monaco. 

NY VÅR: Radamel Falcao har gjort sakene sine svært bra for Monaco denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
NY VÅR: Radamel Falcao har gjort sakene sine svært bra for Monaco denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Juventus - Monaco (2-0 etter første kamp) spilles i kveld 20.45. Kampen vises på Viasat 4.

(FourFourTwo): Den trofé-vinnende oppgangen til en klubb drevet av milliardene til en oligark, er ofte ikke stedet hvor du ser etter en oppløftende historie om menneskelig kamp. Likevel finner vi akkurat det innimellom private casinoer, store yachter og gode skattesatser i Monte Carlo.

Det kan være at Monaco er leketøyet til Dmitry Rybolovlev (personlig formue: 7,3 milliarder dollar, personlig kunstkolleksjon: 2 milliarder dollar), men klubben er også sentrum for en spektakulær gjenfødelse av en av de beste målscorerne i moderne tid - en gjenfødelse som er mer utrolig med tanke på at den var så uforutsett.

Da Radamel Falcao for tre måneder siden stormet etter et langt oppspill på Etihad, kjempet John Stones ut av stilen og lobbet ballen elegant over Willy Caballero i City-buret, var det nærmest til å le av at det var den samme spissen som hadde tilbrakt to år i Premier League, og som hadde blitt avskiltet på toppnivå.

Colombianerens tid i Chelsea og Manchester United var så deprimerende nytteløs, og egenskapene hans så totalt fraværende, at det at han fikk være en del av spillertroppen var mer et tegn på agentens overtalelsesevne i stedet for Falcaos evner på banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer