Eliteserien: Vålerenga-Tromsø

Avskjeder blir fort vemodige. Vålerengas avskjed med Ullevaal var i alle sammenhenger til å grine av

Vålerengas siste seriekamp på Ullevaal Stadion stjal to poeng til fra drømmen om Europa 2018. Blir ikke spillet bedre hjelper det ikke med egen lekegrind på Valle.

FINNE(R) IKKE SCORINGSFORMEN: Bård Finne (th) hadde et par brukbare muligeter for Vålerenga. Det gikk ikke denne gangen heller. Tromsø og Magnar Ødegaard sto imot. Det ga Gutan et viktig poeng. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FINNE(R) IKKE SCORINGSFORMEN: Bård Finne (th) hadde et par brukbare muligeter for Vålerenga. Det gikk ikke denne gangen heller. Tromsø og Magnar Ødegaard sto imot. Det ga Gutan et viktig poeng. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vålerenga-Tromsø 0-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Neste gang Vålerenga spiller hjemme er de i eget hus for føste gang på 104 år. Det er et endelig-prosjekt som blir realisert og en drøm som på sikt vil gi klubben et fundament som matcher de uttalte ambisjonene. Men akkurat nå er det ikke den lange framtida trener Ronny Deila har fremst i panna, han tenker mest på den korte.

Den som handler om Europa 2018.

Enten gjennom cupseier eller topp fire i Eliteserien.

MED ROSENBORG BORTE i kvartfinalen, selv om cup selvfølgelig er cup og jeg føler at jeg har forspist meg på klisjeen om at alle fotballkamper lever sitt eget liv, virker det første alternativet ikke veldig sannsynlig. Selv om ingenting er umulig og Rosenborg møter Ajax i avgjørende play off kamp til Europa League hjemme på Lerkendal tre dager før kvartfinalen, er det per dato vanskelig å se hvordan Vålerenga skal kunne bryte ned Norges beste fotballag. Og da står vi igjen med topp fire i Eliteserien, en tabellposisjon Vålerenga akkurat nå er sju plasser og sju poeng unna.

Ja, med hengekampen mot Haugesund (H) er det fortsatt 36 poeng igjen å spille om for Vålerenga, altså veldig mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer