Avslappet VM-debutant

SEVILLA (Dagbladet :på nettet): Læregutten Marius Bakken (21) er i VM for å lære. Likevel tror han at en finaleplass på 5000-meter kan være innen rekkevidde.

Overraskende rolig møtte 21-åringen det norske pressekorpset i dag. En ting er sikkert: Gutten er ikke plaget av premierenerver.

- Du kan ikke springe 5000-meter uten å være avbalansert. Nå bare gleder jeg meg. Jeg koser meg skikkelig - og jeg er ikke preget av stundens alvor, melder Marius til Dagbladet :på nettet.

Hybelliv

I følge han sjøl, er fomen inne, og går det som han ønsker, springer han ikke bare ett løp på Olympiastadionen i Sevilla.

- Jeg har muligheten til å gå videre på tid fordi jeg er kommet i et sterkt heat. Hvis jeg løper optimalt og noen andre misser litt er alt mulig, sier han overbevisende.

I to uker har Sandefjord-gutten ladet opp med å trene, spise og sove i hybelen sin i Oslo.

- Jeg har hatt en fin treningsperiode og er i fin form. Sjansene for at jeg går til finalen er på fem prosent, sier Marius som sikter seg videre til OL i Sevilla neste år.

Etter at Marius er ferdig i VM, møter den sympatiske gutten Dagbladet :på nettets lesere til nettmøte. Du kan sende inn spørsmål allerede nå!.