Avslo bud på 30 millioner for Moa

Groningen bekrefter interesse.

Den nederlandske toppklubben Groningen ønsket å hente Mohammed Abdellaoue (22), men Vålerenga ville ikke selge spisskometen.

Abdellaoue har imponert stort i eliteserien i år og har spilt seg inn på landslaget. Hans gode prestasjoner er også blitt lagt merke til utenfor Norge. Selv vil ikke «Moa» si mye om interessen fra Groningen.

- Det er ikke så mye å si. Og jeg har ikke så lyst til å kommentere dette. Dere får ta det med Vålerenga, sier Abdellaoue til VG.

Ifølge VG skulle den nederlanske klubben ha vært villig til å betale 24 millioner nå, med ytterligere seks millioner som mulig tillegg senere.

Groningens sportsdirektør Henk Veldmate bekrefter overfor Dagblad van het Noorden at klubben ville kjøpe nordmannen.

Ifølge VG har Espanyol vært interessert i å hente Daniel Fredheim Holm på en låneavtale, men også de skal ha fått nei fra VIF-ledelsen.

(NTB)

ETTERTRAKTET: Ifølge VG skal nederlandske Groningen ha lagt inn et relativt høyt bud på Mohammed Abdellaoue, men Vålerenga våget ikke slippe spissjuvelen nå. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Ifølge VG skal nederlandske Groningen ha lagt inn et relativt høyt bud på Mohammed Abdellaoue, men Vålerenga våget ikke slippe spissjuvelen nå. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Avslo bud på 30 millioner for Moa