Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avslo rekordbud på Raul

Real Madrid har avslått et rekordbud fra Chelsea på over 800 millioner kroner for Raul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid-direktør Jorge Valdano vil ikke selge Raul, og hovedpersonen skal heller ikke være interessert i å spille for Chelsea.

- Jeg vil ikke vite noe om dette og jeg vil ikke engang høre på tilbudet. Jeg vil ikke forlate Madrid, sier Raul ifølge sportsavisen As.

Real Madrid er for tiden på Asia-tur og budet på over 800 millioner kroner skal ifølge avisen ha kommet til Rauls manager.

Real Madrids Zinedine Zidane er den dyreste spilleren i verden noensinne. Han ble solgt fra Juventus til Real Madrid for 615 millioner kroner i 2001.

Chelsea har jaktet en rekke storspillere etter at den russiske multimillionæren Roman Abramovitsj tok over klubben forrige måned. De forsøkte blant andre å få Juan Sebastian Veron fra United, men mislyktes der også.

NTB

MADRID-GUTT:Raul og resten av Reals stjernegalleri har skapt hysteri i Japan denne uka. Og superspissen Raul vil ikke forlate den spanske hovedstaden.