Formel 1:

Avslører brudd

Formel 1-føreren Lando Norris (22) og den portugisiske modellen Luisinha Oliveira (22) har gått fra hverandre.

SKILLER LAG: Luisinha Oliveira og Lando Norris. Her fra Budapest i slutten av juli. Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutterstock/NTB
SKILLER LAG: Luisinha Oliveira og Lando Norris. Her fra Budapest i slutten av juli. Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Formel 1-stjernen avslører selv bruddet på Instagram, skriver danske BT.

- Hei alle sammen. Etter litt tid og mye overveielse har Luisinha og jeg bestemt oss for å skille lag, men vi er fortsatt gode venner, erklærer han.

Det vanker flere oppløftende ord fra racingføreren, som kjører for McLaren:

- Jeg ønsker henne alt det beste i verden, og jeg har så mye respekt for henne. Hun er en fantastisk kvinne med et godt hjerte, skriver han.

FULLTREFFER: Mclaren-lagkameratene Daniel Ricciardo og Lando Norris varmer opp til Silverstone Grand Prix med gymball-race. Det gikk ikke helt etter planen. Video: Sky. Vis mer

Det er ni måneder siden paret offentliggjorde at de var sammen. På det tidspunktet hadde de angivelig vært sammen i flere måneder.

Senest for tre uker siden delte paret flere romantiske bilder fra ferietur på Ibiza på sosiale medier.

Den britiske superstjernen kan skilte med seks pallplasseringer i Formel 1-sirkuset.

Norris slo gjennom i 2017, da han vant Formel 3-mesterskapet. Året etter ble han nummer to i Formel 2, før han tok steget opp til Formel 1.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer