Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiril Sjåstad Christiansen forlovet:

Avslører bryllupsdetaljer

Tiril Sjåstad Christiansen har støtt på et hinder i bryllupsplanleggingen. Hun forteller også om hvordan hun vil bli som mor.

DETALJER: I desember i fjor kunne Tiril Sjåstad Christiansen fortelle at hun og kjæresten Stian Lauritzen var forlovet. Nå avslører 24-åringen detaljer rundt forlovelsen med Dag Otto Lauritzens sønn. Video: Øystein Sæthre. Reporter: Marie Røssland. Foto: Privat Vis mer

ØKERN (Dagbladet): I desember i fjor avslørte Tiril Sjåstad Christiansen (24) forlovelsen med Stian Lauritzen (31).

Paret fant sammen i oktober for to år siden, og siden har kjærligheten blomstret. Nå er de i full gang med å planlegge bryllupet, noe som er lettere sagt enn gjort.

Mange detaljer må på plass, og første hinder for Sjåstad Christiansen var bryllupsinvitasjonene.

- Det føles veldig bra å være forlovet, men nå sitter jeg og prøver å male invitasjoner. Jeg ser for meg i hodet hvordan jeg vil at invitasjonen skal være, men jeg får faen meg aldri invitert folk til det bryllupet fordi jeg aldri blir ferdig, forteller hun til Dagbladet.

- Nå har jeg funnet en dame som driver med vannmaling, som er dritflink. Hun har jeg kontaktet og hun skal lage invitasjonene. Jeg gir opp. Vannmaling er ikke noe for meg, konkluderer skistjerna.

- Aldri sett for meg

Sjåstad Christiansen viste stolt fram forlovelsesringen til Dagbladet. Hun fikk selv være med og plukke ut ringen, uten at hun helt skjønte at det var det hun gjorde.

- Han tok meg med inn på en ringsjappe i Paris under Tour de France. «Hva liker du egentlig? Hvilken størrelse har du egentlig?». Jeg prøvde litt av hvert, men jeg hadde aldri sett for meg at han skulle fri. Jeg trodde jeg likte masse dill og spesielle greier, men så endte jeg opp med den mest standard ringen av alt, sier 24-åringen.

- Aldri i verden

Sjåstad Christiansen kommer fra en idrettsfamilie, og gjennom barndommen ble det stilt harde krav for at hun og søsknene skulle nå toppen.

Spesielt faren kunne være streng. Bryllupet kommer i første omgang, men den gangen Sjåstad Christiansen blir mor, kommer hun ikke til å være like streng.

STIKK: Stemningen har ikke vært på topp mellom Kristine Stavås Skistad og svenskenes yndling Frida Karlsson. Den norske jenta begynner å le når hun får spørsmål om et noe frekt Instagram-stikk mot rivalen. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Nei, aldri i verden. Pappa har vært over middels streng, og jeg er veldig takknemlig for det nå. Men det er mye jeg ser tilbake på som han kanskje kunne gjort annerledes, men samtidig har han fått tre barn som er toppidrettsutøvere. Jeg kommer nok til å være streng, men gjøre ting på en litt annen måte, sier hun.

Faren klikket

Tirils bror er skiskytter Vetle Sjåstad Christiansen, mens tidligere toppalpinist Pia Rivelsrud er halvsøsteren deres. Den tidligere freestylekjøreren forteller at det har vært mye «hyling, skriking og tårer» opp gjennom åra når hun og faren har diskutert. Mye har gått på hennes valg for å nå toppen i idretten, og Sjåstad Christiansen føler at hun motbeviste faren når hun kunne klatre øverst på pallen.

Hun husker spesielt godt én episode.

- Det var en nyttårsaften der jeg hadde slått kneet, og operert rett før jul. 2. juledag har vi alltid fellesfest på Geilo, hvor alle i bygda drar. Jeg var på vors med noen venninner, men hadde glemt lommeboka hjemme. Jeg måtte jo ha legg, og foreldrene mine hadde allerede advart meg om at jeg ikke fikk lov til å dra ut. Dette er rundt to år siden, så jeg var 22 år, og jeg skulle ut. Jeg fikk med en venninne hjem, og sa: «Du må gå inn i gangen og hente lommeboka mi». Hun bare «Hæ? Skal jeg gjøre det?». Jeg sender hun inn, men pappa kommer og klikker. Hun tar lommeboka, løper ut og vi kjører av gårde. Det gikk jo helt fint, det skjedde ingenting. Jeg kom tilbake og vant World Cups, «no problem», ler Sjåstad Christiansen.

- Det er viktig å lytte til seg selv, og ikke bare høre på de man har rundt seg. Man må være litt sta for å nå toppen, konkluderer hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media