Avslører Chelsea-spiller

Ei engelsk avis skriver i dag at en Chelsea-spiller er i sentrum for voldtektssaken i London.

 • Frykter fansen
 • Skjelte ut spillerne i 20 minutter

  Fram til i dag har alle engelske aviser latt være å røpe både navn eller klubber på de åtte spillerne som er under etterforskning etter at ei 17-årig jente anmeldte en voldtekt sist helg.

  The Sun forteller i dag at én av spillerne er registrert hos Chelsea, klubben som møtte Aston Villa i London lørdag. Dette er mannen jenta skal ha blitt med på hotellrommet på Grosvenor House.

  Hun skal ha hatt frivillig sex med spilleren, før sju gutter fra et annet Premier League-lag kom inn på rommet. Da skal overgrepene ha skjedd.

  Ifølge avisa vil Scotland Yards etterforskere nå avhøre mannen. Formålet er å finne ut om han var en uskyldig part i den påståtte voldtekten, eller om han på noen måte skal ha iscenesatt hendelsen.

  Chelsea-spilleren møtte 17-åringen på et annet hotell i London før hun ble med ham til Grosvenor House.

  - Hva han kan fortelle er veldig viktig for utfallet av denne saken. Han kan bli stjernevitnet vårt. Det er opp til ham å gjøre det riktige, og fortelle sannheten, sier en kilde til avisa.

  Politikilder sier til avisa at de er overrasket over at ingen spillere ennå er innbrakt til avhør. Normalt oppsøkes mistenkte i voldtektssaker umiddelbart, med tanke på seinere bevisførsel.

 • En av de andre åtte spillerne, den omtalte England-stjernen, er bøtelagt med drøyt en million kroner av klubben sin.

  Treneren hans skal ha vært rasende på sin stjerne og kalt ham «landsbyidiot». Klubben skal likevel ha godtatt spillerens forklaring om at han var i seng med ei annen jente på det tidspunktet overgrepene skal ha skedd.

  (Dagbladet.no)

FAKSIMILE:</B> The Sun på nettet i dag.
HOTELLET:</B> På et rom på Grosvenor House i Vest-London skal voldtekten ha funnet sted.