Avslører den siste meldingen før tragedien

- God morgen. Jeg elsker deg.

OMKOM: Jose Antonio Reyes omkom i en bilulykke i juni. Foto: Philip Oldham/CSM/REX
OMKOM: Jose Antonio Reyes omkom i en bilulykke i juni. Foto: Philip Oldham/CSM/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

José Antonio Reyes' dødsfall rystet fotballverdenen tidlig i sommer. 35-åringen hadde blant annet spilt i Arsenal, Atletico Madrid og Real Madrid.

Reyes omkom i en trafikkulykke. Den skal ha skjedd nært hjemme hans i Utrera nært Sevilla i Spania. Hundrevis av mennesker møtte opp i begravelsen.

Han etterlot seg kona Noelia Lopez og to døtre. Nå avslører førstnevnte den siste kommunikasjonen mellom de to før tragedien inntraff. Det skriver Mundo Deportivo.

- God morgen, skatt, lød tekstmeldingen til kona.

- Jeg elsker deg.

Rørende hilsen

Lopez har publisert en skjermdump av samtalen på Instagram, skriver Mundo Deportivo. Samtalen viser at hun har svart med to talemeldinger.

Kort tid etterpå ble livet hennes snudd på hodet.

Det er ikke første gang Lopez har hyllet sin avdøde ektemann i sosiale medier. Instagram-kontoen hennes er full av minner sammen med Reyes. Før begravelsen postet hun også en rørende hilsen.

- I dag blir jeg tvunget til å si adjø til deg, men jeg har ikke styrken til å si det. Jeg kommer til å si «vi sees snart», for vi skal være sammen for alltid. Vent på meg elskede, vi kommer til å bli en familie igjen, hvor du enn er, innledet Lopez.

- Hjelp meg, for jeg kan ikke forestille meg et liv uten deg. Hjelp meg å oppfostre døtrene våre. Gi meg styrke der den ikke finnes. Jeg kommer alltid til å tenke på deg og du kommer alltid til å være i hjertene våre. Du ga oss det best tenkelige livet og forlater oss med de beste minnene. Jeg elsker deg og kommer alltid til å elske deg», skriver hun.

Flere i bilen

Ifølge spanske Marca var det tre personer i bilen da ulykken fant sted: Jose Antonio Reyes og hans to fettere på 23 og 22 år. Den 23 år gamle fetteren omkom også i ulykken, mens 22-åringen ble sendt til sykehus med alvorlige skader.

Bilen skal ha holdt en fart på 237 kilometer i timen da ulykken inntraff. En punktering gjorde at føreren av bilen skal ha mistet kontrollen, noe som igjen ledet til at bilen havnet utenfor veien, rullet og tok fyr.

Reyes slo gjennom som fotballspiller allerede som 16-åring for Sevilla, og har siden spilt 21 landskamper for Spania.

For moderklubben Sevilla vant han Europa League hele tre ganger, i tillegg til to Europa League-triumfer med Atlético Madrid.

35-åringen spilte tre sesonger for Arsenal i Premier League, tre i Atlético Madrid, var én sesong i Real Madrid og spilte hele åtte sesonger for Sevilla, hvor ballmagikeren startet karrieren som junior og fikk rundt 250 kamper på det øverste nivået.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer