I FARTA: Victoria og  David Beckham i New York. Foto: NTB Scanpix
I FARTA: Victoria og  David Beckham i New York. Foto: NTB ScanpixVis mer

Avslører detalj om David Beckham: Stjeler av kona

Becks innrømmer.

(Dagbladet): David Beckham (41) var en av verdens mest kjente fotballspillere før han la opp i 2013. Men karen født i Leytonstone i London var kanskje like kjent for sin posisjon utenfor banen.

I forbindelse med en lansering denne uka, kom kona Victoria Beckham (42) med en innrømmelse, overfor britisk presse.

- David stjeler skjønnhetsprodukter av meg... Det plager meg egentlig ikke. Han er så vakker, sier Victoria Beckham, ifølge Daily Mail.

SISTE KAMP: Los Angeles Galaxy vendte 0-1 ved pause til seier 3-1 i MLS-finalen mot Houston Dynamo lørdag og ga David Beckham seier i avskjedskampen. Video: NTB Scanpix Vis mer

Sammen har paret barna Brooklyn Joseph, Romeo James og Crüz David og dattera Harper Seven.

Klubbeier

David Beckham har etter at han la fotballskoene på hylla kastet glans ved flere idrettsmesterskap, og han er ikke helt ferdig med fotballen.

I 2013 ble det kjent at Beckham planlegger å bli klubbeier i Miami i USA.

Planen er å ha et MLS-lag (Major League Soccer). I desember i fjor godkjente MLS-styret planene om arena for Beckhams lag og gikk inn for en framtidig utvidelse til 28 lag i serien

Eierne gikk inn for Beckhams plan om å kjøpe land nordvest for sentrum i Miami og bygge en arena der for det som vil bli ligaens 24. lag.

Sirkus?

Fra før er det klart at nye lag i Atlanta, Minnesota og Los Angeles vil slutte seg til ligaen i løpet av de tre neste lagene. Det er uklart når Beckhams lag vil være klart til å delta.

- Vi støtter Miami Beckham Uniteds planer om å legge sin stadion til Overtown-distriktet i Miami, sa MLS-sjef Don Garber.

De siste åra etter at fotballspilleren la opp, har familien brukt mye tid på reising.

Kona Victoria beskrever familien slik:

- Vi er som et omstreifende sirkus. Vi danser, synger, spiller fotball og ser på mote, sier Victoria Beckham ifølge Mirror.

FILM: Ryan Giggs, David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt, Gary Neville og Phil Neville er hovedpersonene i Class of '92. Se traileren her. Vis mer