Martin Johnsrud Sundby i Landskampen:

Avslører drama: - Skikkelig engstelig

Martin Johnsrud Sundby måtte tas ut av Landskampen etter infeksjon og feber. Nå forteller han om dramaet.

INFEKSJON: Martin Johnsrud Sundby havnet på sykehus under innspilling av TV2-sendte «Landskampen» på grunn av en infeksjon i kroppen. Video: TV2/privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av Landskampen oppstår det dramatikk i den norske leiren. De norske utøverne må stille uten Martin Johnsrud Sundby. Det viser seg nemlig at han hadde pådratt seg en infeksjon i lysken, og fikk etter hvert feber.

Han skulle egentlig delta i en konkurranse sammen med sine lagkamerater på Rjukan, men i stedet måtte han dra en tur på sykehuset.

- Det var dritkjipt. Jeg fikk enormt dårlig samvittighet for å dra fra lagkameratene mine. Men samtidig var det greit å få nøstet litt opp i infeksjonen, sier Sundby til Dagbladet.

I et klipp ser vi hans lagkamerater Tarjei Bø, Ingrid Landmark Tandrevold og Marit Bjørgen se en hilsen som de har fått fra langrennsprofilen.

- Ting gikk litt vel «radi» i går, og plutselig så ligger jeg på sykehus. Jeg følte meg pigg i går ettermiddag, men så skulle jeg skifte til middag og så var hele beinet rødt, forklarer han videoen som blir vist på TV 2.

Han forteller videre at han også fikk feber.

- Da fikk jeg litt semi-panikk, fordi da vet jeg at behandlingen ikke har funket, sier han og ønsker sine lagkamerater lykke til videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer