Line Andersen:

Avslører flere jobbtilbud

Line Andersen åpner opp om tida etter NRK-konflikten, og avslører at det slett ikke var en selvfølge at hun skulle tilbake på TV-skjermen.

TILBAKE: Line Andersen vender tilbake på TV-skjermen i februar. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TILBAKE: Line Andersen vender tilbake på TV-skjermen i februar. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROCKEFELLER (Dagbladet): Dagbladet var på plass på Rockefeller da Discovery inviterte til lansering av vinter- og vårprogrammet for 2022 på kanalen. Der presenterte de blant annet planene for sendingene under OL i Beijing.

Det norske folk vil få et gjensyn med den profilerte journalisten og programlederen, Line Andersen, som er tilbake på TV-skjermen etter NRK-konflikten som til slutt førte til Andersen og statskanalen havnet i retten. Partene løste til slutt konflikten og gikk hver til sitt.

Andersen skal lede alpinsendingene for kanalen, samt guide seerne gjennom de første øvelsene, som blir vist på natta, norsk tid.

Var usikker

Til Dagbladet letter Andersen på sløret om tiden etter konflikten med sin tidligere arbeidsgiver.

- Den var vært rolig. Jeg har tatt alle ting til vurdering i forkant, så det er ingenting som kommer som et sjokk. Tiden etterpå har vært veldig hyggelig. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Jeg har mye kontakt med mine gamle kollegaer, som jeg er veldig glad for, sier Andersen.

Det var derimot ikke en selvfølge at hun skulle tilbake på TV-skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer