Joshua King

Avslører Haaland-veddemål

I et intervju med Dagbladet sier Joshua King at han har så stor tro på sin norske spisskollega, at han har veddet penger på at Haaland klarer utrolig milepæl kommende sesong i Premier League.

VEDDEMÅL: Joshua King røper veddemål før Premier League-starten. Vis mer
Publisert

STOVNER SENTER (Dagbladet): Tirsdag ettermiddag kom den offisielle bekreftelsen på at Joshua King er ferdig i Watford. Klubben rykket ned til Championship forrige sesong, og veien videre går uten spissen fra Romsås.

Til Dagbladet sier King følgende om framtidsplanene:

- Jeg har fortsatt sult i meg, og vet jeg har igjen noen gode år hvor jeg skal spille og kjempe i utlandet. Hvor det blir, det vet jeg ikke ennå, sier King, og legger til at det forhåpentligvis blir en avklaring om rundt to uker.

VIKTIG: Joshua King om sitt nye samarbeid med Zuccarello-stiftelsen. Vis mer

King ble i sin tid hentet fra Vålerenga til Manchester United. Han har tidligere uttalt at å spille i Eliteserien er uaktuelt.

- Jeg vet jeg har sagt at jeg aldri skal spille i Norge, men hvis jeg er 37 år og Vålerenga vil ha meg, i tillegg til at jeg bor i Oslo, da er det ikke umulig. Jeg har lagt bak meg en sesong nå hvor jeg ikke er fornøyd med egne prestasjoner, men fotball går ikke alltid som du planlegger, sier han.

STJERNEDUO: Joshua King og Erling Braut Haaland etter VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Gibraltar på Ullevaal Stadion. Foto: Lise Åserud / NTB
STJERNEDUO: Joshua King og Erling Braut Haaland etter VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Gibraltar på Ullevaal Stadion. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Fra en norsk stjernespiss i Premier League, til en annen. For én ting er sikkert: Erling Braut Haaland blir å se i Premier League neste sesong. Jærbuen har tatt over spissplassen til King på landslaget, og har en stor jobb foran seg hvis han skal klare målrekorden til King i Premier League.

Den ligger på imponerende 16 mål, og kom i 16/17 sesongen i Bournemouth.

HEI SVEIS: Erling Braut Haalands hårsveis får oppmerksomhet. Vis mer

Men King har såpass stor tro på Haaland i lyseblå drakt, at han har inngått et aldri så lite veddemål med kompisene.

- Jeg er ikke i tvil om at han kommer til å gjøre det stort. Jeg har allerede vedda med en kompis som mente at han ikke kom til å score mer enn 25 mål. Så jeg håper virkelig at han klarer det, for da må han vippse meg en tusenlapp, sier King og smiler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer