Donald Trump

Avslører ny jobb

Donald Trump inntar kommentatorplass denne helga.

KOMMENTATOR: På lørdag skal Donald Trump gjøre noe helt annet enn politikk. Foto: Reuters
KOMMENTATOR: På lørdag skal Donald Trump gjøre noe helt annet enn politikk. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førstkommende lørdag gjør Evander Holyfield comeback i bokseringen. Amerikaneren er eneste bokser med fire VM-titler i tungvektsklassen og på lørdag møter han Vitor Belfort på Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood, Florida.

De bokseinteresserte som skal følge kampen fra sofaen vil få en helt ny kommentatoropplevelse. For på kommentatorplass vil nemlig Donald Trump og hans sønn Donald Trump Jr. kommentere kampen.

SUPERTALENT: Nikita Kasyanov (11) kan trygt sies å ha et stort talent innen boksing. Video: @nikita_kasyanov_1/Instagram Vis mer

Den tidligere presidenten var kjent som en frittalende president med tidvis hardtslående argumenter. Nå skal han altså formidle boksing for aller første gang.

- Jeg elsker fantastiske fightere og fantastiske kamper. Jeg ser fram til å se begge deler på lørdag og dele mine tanker ved ringen. Du vil ikke gå glipp av dette, sier Trump ifølge USA Today

Trump og sønnen vil være et alternativ som seerne kan velge å høre på.

Holyfield skulle opprinnelig møte Mike Tyson til dyst, men forhandlingene mellom de to brøt sammen.

Vitor, på sin side, skulle egentlig møtt legenden Oscar De La Hoya, men han måtte melde forfall da han ble innlagt på sykehus med coronasmitte i starten av september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer