Connor McGregor mot Floyd Mayweather

Avslører nye detaljer om miserabel sparring og «milliardkampen»: - Det handler kun om hans ego

Paulie Malignaggi har snakket ut om oppstyret mellom han og Connor McGregor.

FRUSTRERT: Paulie Malignaggi er ikke veldig fornøyd med Connor McGregor. Foto: Frank Franklin II / AP Photo
FRUSTRERT: Paulie Malignaggi er ikke veldig fornøyd med Connor McGregor. Foto: Frank Franklin II / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige fredag kom nyheten om at Connor McGregors sparringsparten, Paulie Malignaggi, hadde trukket seg fra irens pre-camp. Treningsleiren som skal gjøre McGregor klar til møtet med Floyd Mayweather 26. august.

Grunnen skal ha vært uenigheter rundt opplegget, samt noen bilder som hadde florert i sosiale medier. Bilder av den tidligere bokseren tilsynelatende slått ned av McGregor, i ringen riktig nok.

- Jeg kommer ikke til å avsløre noe om planen hans eller hva han jobber med, jeg ville aldri gjort det. Men dette har blitt en fiasko. Det er et sirkus, sa Malignaggi til ESPN for en uke siden.

Ego

Nå har pipa fått en annen lyd. For i et intervju med talkshowet The MMA Hour på YouTube, en kanal som tar for seg kampsport og som har godt og vel 500 000 abonnenter, forteller den tidligere bokseren om støyen rundt han og McGregor.

OPPMERKSOMHET: Det er ingen hemmelighet at Connor McGregor trives i rampelyset. Foto: Paul Childs / Reuters
OPPMERKSOMHET: Det er ingen hemmelighet at Connor McGregor trives i rampelyset. Foto: Paul Childs / Reuters Vis mer

- Det handler kun om hans ego, sa Malignaggi på showet og fortsatte:

- Han prøver faktisk ikke å bli bedre. Han har en gjeng med «Ja» mennesker i hjørnet sitt, som forteller han at alt han gjør er bra, selv om det er dårlig. Det handler kun om han og «cheerleading».

Connor McGregor selv har ikke svart på uttalelsene til en åpenbart frustrert Malignaggi.

Sparringen

Og nevnte bokser som for en snau uke siden sa han ikke ønsket å uttale seg om McGregors plan og opplegg, åpner nå opp om en av sparringsrundene de hadde sammen.

- Slik foregikk sparringrunden på tirsdag: Han hang med i fem runder, men måtte jobber hardere enn han ønsket. Jeg var skarpere og bedre, men han landet noen gode slag han også.

Videre forteller Malignaggi at det visstnok skortet på utholdenheten til McGregor.

- Fra runde seks og utover begynte han å bli veldig lett å slå.

Malignaggi ble kritisert for å være flau over å ha blitt slått ned av en som ikke har drevet med profesjonell boksing, og at det var grunnen til at han gikk så hardt ut mot bildene.

I intervjue med The MMA Hour forteller han om hva som skjedde:

- Greia med den påståtte hendelsen hvor jeg ble slått ned, er at han var sliten. Han dyttet meg ned på gulvet for å få en pause til å hente seg inn.

Boksehanskene

Oppkjøringen til kampen mellom de to ikonene har vært alt annet enn stille og fredelig.

Alle aspekter og parametere ved kampen har blitt høylytt diskutert, nå også boksehanskene som skal brukes, skriver The Independent.

Vektklassen de to kamphanene skal gå i er «Super Weltervekt». Her sier loven at hansker som veier 10 Oz, 283 gram, skal brukes.

I MMA som er McGregors forte, brukes hansker på 4 Oz. Dette ble ett hett tema på en av deres pressesammenkomster som er en del av oppkjøringen til kampen.

Iren skal ha vist misnøye med alle reglene, deriblant regelen om hanskene. Mayweather har derfor tatt til Instagram for å proklamere at han gjerne utfordrer iren med 8 oz, 226 gram, hansker.

Hva kan dette ha å si? Lettere hansker vil si at det er mindre å drasse på og enklere å holde et høyere tempo på slagene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer