Erling Braut Haaland

Avslører overgangsplan

I et stort intervju med den tyske TV-kanalen Sport 1 forteller superagent Mino Raiola (54) hvilke klubber som vurderes som neste stoppested for Erling Braut Haaland (21).

HET PÅ MARKEDET: Erling Braut Haaland blir fort den store snakkisen når overgangsvinduet åpner sommeren 2022. Foto: AP Photo/Martin Meissner
HET PÅ MARKEDET: Erling Braut Haaland blir fort den store snakkisen når overgangsvinduet åpner sommeren 2022. Foto: AP Photo/Martin Meissner Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Overgangsvinduet sommeren 2022 ser ut til å i stor grad handle om Erling Braut Haaland.

Borussia Dortmunds norske superspiss blir daglig koblet til flere av de absolutt største klubbene i Europa, og ifølge hans agent Mino Raiola er Haaland mer enn åpen for en overgang.

I et intervju med tyske Sport 1 forteller nemlig den profilerte agenten litt om prosessen rundt en overgang for Haaland til neste sommer.

Kaldt vann på United?

Raiola er åpenhjertig om at man har en klar plan for hva som skjer de neste månedene.

- Vi har klare tanker om hvor Erling bør gå, og vi ser selvfølgelig på hva markedet har å tilby. Jeg ville vært en dårlig rådgiver dersom jeg ikke gjorde det, sier Raiola i intervjuet som er delt opp i to deler.

Raiola går blant annet inn på hvilke klubber man anser som potensielle destinasjoner for den storvokste jærbuen. Det ser fort ut til at Manchester United ikke er blant klubbene som vurderes på nåværende tidspunkt.

- Han kan, og vil ta neste steg. Bayern, Real Madrid, Barcelona og Manchester City, dette er de store klubbene han kan gå til. City har vunnet ligaen fem ganger de siste åra, betydelig flere enn United, forteller agenten, som så blir spurt om når overgangen vil finne sted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer