Ole Gunnar Solskjær jakter spiss

Avslører overgangsplaner

Ole Gunnar Solskjær etterlyser mål og kreativitet når overgangsvinduet åpner igjen.

SKADEUTSATT: Manchester United har slitt med mange skader i det siste. Paul Pogba er tilbake, men Marcus Rashford er tvilsom. Foto: Richard Sellers / Pa Photos / NTB Scanpix
SKADEUTSATT: Manchester United har slitt med mange skader i det siste. Paul Pogba er tilbake, men Marcus Rashford er tvilsom. Foto: Richard Sellers / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Man Utd - Arsenal, på TV 2 Sport Premium fra kl. 21.

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og co. har bare scoret 17 mål på 18 kamper siden han ble fast ansatt som United-manager i slutten av mars.

Flere stusset over at klubben ikke signerte en erstatter da Romelu Lukaku ble solgt til Inter i sommer, og temaet har blitt diskutert gjentatte ganger de siste ukene.

Ole Gunnar Solskjær har hele tida forsikret om at de ønsker å satse på stortalentet Mason Greenwood (17), men på pressekonferansen før Arsenal-kampen røpet han at de er på jakt etter en ny spiss.

- Vi lot Romelu og Alexis (Sanchez) gå. Du trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det er en spiss vi ønsker å hente neste gang. Vi ser etter kreativitet og mål, sa Solskjær.

- Fant ikke den rette

For når Manchester United tar imot Arsenal i kveld, er det trolig nevnte Greenwood som starter på topp.

Anthony Martial har slitt med en skade i fem uker, og rekker trolig ikke kampen. Marcus Rashford er også usikker etter lyskeskaden han pådro seg i 2-0-tapet mot West Ham forrige uke.

Det at United har satt seg i en situasjon der Greenwood er det eneste friske alternativet, har skapt kraftige reaksjoner blant britisk presse.

Solskjær forteller derimot at de jaktet på en spiss i sommer, men at de ikke fant den rette.

- Hvis vi hadde funnet den rette, hadde vi signert han, sa Solskjær.

MISBRUKT: Ole Gunnar Solskjærs advokat, Erik Flågan i Stray Vyrje Advokatfirma, varsler grep etter at nordmannen og Dagbladet er blitt misbrukt. Vis mer

- Ønsket ikke å være her

Nordmannen er ikke i tvil om at det var rett å la Lukaku dra til Italia.

- Det var riktig tidspunkt for Romelu å dra. Han vet det. Han ønsket ikke å være her. Hva er poenget med å ha spillere som ikke ønsker å være her? sa Solskjær på pressekonferansen.

- Og det er heller ikke noe poeng i å signere spillere som du ikke er hundre prosent sikker på. Når du henter inn spillere, trenger du de som kommer til å være der i en lengre periode, og det er den langsiktige tankegangen vi må vise. Jeg kan ikke tenke: «Jeg trenger en spiller fordi det handler om ryktet mitt». Nei, det handler om klubben, fortsatte han.

- Speider på Lyon-spiss

Ifølge James Ducker i The Telegraph skal Manchester United ha sendt ut speidere for å se på Lyon-spissen Moussa Dembele (23), som tidligere har spilt for både Celtic og Fulham.

De skal også følge med på utviklingen til Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho (19), som tidligere har spilt for byrival Manchester City, samt Leicester-playmaker James Maddison (22).

The Telegraph påpeker videre at en avtale med Juventus' Paulo Dybala skal ha kollapset i den siste uka av overgangsvinduet i sommer, og at United også skal ha sett på lagkameraten Mario Mandzukic.

Ifølge Goal skal Juventus være villige til å selge den kroatiske spissen i vinter hvis United legger ni millioner pund på bordet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer