Avslører problemer

Bryllupstale, coronavaksine og søvnproblemer gjorde at Heidi Weng (30) beskriver august som «unormalt tungt». 30-åringen vurderer tøffe valg for å sikre OL-formen.

SLEIT MED SØVN: Heidi Weng, her fra Sognefjellet tidligere i vår, hadde noen tøffe dager i august.
SLEIT MED SØVN: Heidi Weng, her fra Sognefjellet tidligere i vår, hadde noen tøffe dager i august. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LAVAZÈ PASS (Dagbladet):

- Kanskje jeg trengte det?

Heidi Weng har nettopp fortalt Dagbladet at august var tung for henne. Etter et privat høydeopphold i Lavazé i sommer, dro 30-åringen tilbake til Norge.

Der ventet Blink-festivalen, dose to av covidvaksinen og bryllup. Spesielt det ene - til bestevenninna Martine Ek Hagen - kom til å prege kvinnen fra Ytre Enebakk.

- Det har vært en bra sommer, men det var en dårlig august. Det var to uker hvor jeg følte at jeg ikke orket å stå på så bra, sier Heidi Weng til Dagbladet.

Seinere i intervjuet legger hun til:

- Det er helt greit, men jeg kjente det før jeg kom hit (høydesamling i Italia) at august hadde vært unormalt dårlig. August var kjipt, men sånn «erre». Nå er det september heldigvis. Jeg er ferdig med august nå.

Sov ikke på ei uke

Corona-vaksinen satte sine preg, og på toppen av det hele skulle Heidi Weng være forlover i bryllupet til venninna og tidligere landslagsutøver i langrenn - Martine Ek Hagen.

- Så der ble det tale og greier. Det er ikke min favoritt, for å være ærlig, men jeg tror det gikk greit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer